Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mars sirenleri çalıyor

Savaşçı gezegen Mars'ın dün itibariyle geri harekete geçmesi, hem kişisel alanda hem de siyasi arenada etkisini oldukça hissettirecek. Bizler gelişmeleri televizyonlardan, cep telefonlarımızdan ya da internetten takip etmeye çalışırken gündem bizim hayatlarımızın içine sandığımızdan daha hızlı sirayet edebilir. Her zaman Mars'ın rüzgarına karşı hazırlıklı olmakta fayda var.
Mars'ı Koç burcunda olup dünyayı etkisi altına alacaklar;
1949 Kuruluşlu NATO

UZLAŞMAYA GEÇİN!
Kendinizi güvende hissetme arzusu yaşam alanlarınıza nüfus ederken, savunmalarımız da artabilir. Talepleri ve hedefleri bir sonraki aşamaya alarak, rölantide kalmak bu iki ayın kazanını gösterecek. Peki retro sürecinde neleri konuşabiliriz;
Hayal kırıklıklarını artıran bir döngüdeyiz.
Direnç ve otorite karşı karşıya gelecek.
Bireysel çıkışlar törpülenecek.
Genç şirketler, küçük işletmeler zorlanabilir.
Konsantre problemi artabilir.
Sabır ve sıkı çalışma sizi öne çıkartacak.
Şiddet ve savaş çığlıklarını estiren Mars retrosu, tarihte önemli döngülere vurgu yapmıştır. Sıcak politik gelişmeler dış siyasetin ateş etkisinde kaldığının altını çiziyor. 'Paralı asker' konusunu da bu döngünün etkisi arasında sayabiliriz. En son 1973 yılında meydana gelen Mars Koç retrosu o yılın Eylül ayında bazı ülkelerin ve liderlerin kaderini değiştirdiğini işaret ediyor.
Mars retrosunda doğanlar ve siyasi anlamda konuşulacaklar;
1977 Doğumlu Macron
1954 doğumlu Merkel
1978 Doğumlu Berat Albayrak
1969 Yılında Mars retrosunda doğan Metin Feyzioğlu
Kazalara ve yaralanmalara açık bir dönem.
Mars aynı zamanda ateşli silahları ve bu tarz zarar verici, yüksek etkili maddeleri temsil eder. Retro esnasında beklenmeyen ve aniden gelişen kazalara, yaralanmalara, körlüğe ve özellikle gözlerde oluşabilecek hasarlara ayrıca dikkat etmek gerekiyor. Retro hangi sağlık konularını gündeme getirebilir?
Nevroz, psikoz veya saplantılı hastalıkların tetikleyiciliğini yapabilir.
Aldatma ve güvensizlik duygusunu tırmandırabilir.
Asılsız ve rasyonel olmayan korkuları artırabilir.
İtici alışkanlıkları, sapkın düşünceleri gündeme sokabilir.

ASTRO
GÜNDEM
Mars, Koç burcunda geri gitmeye başlıyor. 14 Kasım'a kadar savaşçı gezegen; yüzleşmeleri, şokları ve yanı sıra dünyada futbolu hedef alıyor. 1959 doğumlu ve Jüpiter'i Akrep olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin transfer politikası gündemi değiştirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA