Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Televizyon programlarının akibeti

Tuhaf bir yıldan geçerken, hiçbir şeyin eskisi gibi devam edemeyeceğini yavaş yavaş hissediyoruz. Pandeminin tüm alışkanlıkları değiştirdiği gibi bazı alışkanlıklarımızdan da uzaklaşıyoruz. Hem yeni yaşam düzenlerimizle hem de pandemisiyle hayatlarımızın büyük bir bölümünü evlerimizde geçiriyoruz. Televizyonlarımızla vakit geçirmek de bu noktada yapabileceğimiz sayılı aktivitelerden bir tanesi. Gün içerisinde en çok tercih edilen programlar ise gündüz kuşağı programları ve akşam yayınlanan diziler.
Mars retrosu ise teknolojinin kullanımını daha çok arttırırken hepimiz ellerimizdeki telefonlarla belirlediğimiz alanların reytingini arttıracağız. Bu arada ünlülerin kendilerini sosyal medya hesaplarından daha çok anlatmayı tercih ettiklerini fark edeceğiz. Yeni dünya ekranlardan telefonlara taşınırken, TV'lerin eskisinden daha hızlı format değiştirdiğini duyacağız. Dünyanın birçok ülkesinde sabah saatlerindeki TV programlarının kan kaybettiğine şahit olacağız. Dünyanın birçok yerinde reklam dünyasındaki kısılan bütçeler yüzünden kazanamayan kanallar, eski dizilere tutunmaya devam edecek.
Peki ya dizi setleri ne alemde? Yayınlanan dizilerin ve oyuncuların sağlık sorunları da gündemde hatırı sayılır bir yer taşıyor. Prodüksiyon şirketleri birleşip satılırken, yapım şirketlerindeki el değiştirmeler artacak. 2020 yılı biterken en çok aniden biten diziler, ağır gelen prodüksiyonlar, yurt dışı satışlarındaki yavaşlamalar söz konusu olabilir. Bir yandan pandemi, bir yandan da iklim değişikliklerinden çıkan üst solunum yolundaki problemlerle beraber farklı bir boyut kazanacak bu sektör… Birçok set 67 gün içinde durdurulabilir.
Yeni medya mecralarında özellikle YouTube'da programların tekrarlarını izlemek izleyici kitlesi için daha kolay bir hal alırken, markaların reklamları buralara inecek.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Uranüs karesi, siyasi liderlerin üzerine kurulan komplo teorilerine odaklanmamıza sebep olabilir. 20 Kasım 1942 doğumlu ABD Başkan adayı Joe Biden'ın gündeme dair demeçleri kamuoyunu ikiye bölebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA