Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Akıllardaki soru işaretleri çözülüyor

Bugün iletişim gezgeni Merkür Yay burcuna geçiyor ve yılın son günlerinde durağanlık kazanmış hayatımızı hareketlendiriyor. Bu hareketlilik hem fiziki hem duygusal olarak hız kazanmamızı sağlayacak. Kariyerimizde, aile yaşantımızda değişimler yapacağız. Yeni yılı karşılamaya hazırlanırken alışkanlıklarımıza ve evimize yöneleceğiz. Evimizdeki düzensizlikleri geride bırakmak isterken hem salgından korunmak isteyecek hem de tadilat işlerine girişeceğiz.
Optimistliğimiz artıyor İletişim gezegeni Merkür Yay burcundayken rutin alışkanlıklarımızdan uzaklaşacağız. Bu bağlamda farklı aktivitelere doğru yönelebiliriz. Üretkenliğimizi konuşturmak isteyeceğiz. Merkür'ün Yay haliyle gelecek ile ilgili alacağımız kararlara fazlasıyla odaklanabiliriz. Hayallerimizi ve planlarımızı ortak paydalarda buluşturarak ilerletmemizi ve planlamamızı işaret edecek. Bu planlamalar için gereken maddi kaynağı bulmaya çalışırken rutin yaşantımıza dair yüzümüzü güldürecek haberler alabiliriz.
Merkür kafamızın içindeki sesleri azaltıyor İkili ilişkilerde daha duygusal olan taraf olabiliriz. Vaktimizi daha iyi değerlendirmek isteyeceğiz. Arkadaş ilişkilerimizde daha sempatik olabiliriz. Bu açıdan gergin durumlarda yaptığımız konuşmalarımız ile ortamı rahatlatan taraf biz olacağız. Anın haritasında Merkür Yay burcunda ise felsefe ve bilim alanlarına olan merakımızın arttığını fark edeceğiz. Merkür Yay burcundayken hangi konular ön plana çıkacak?
Edindiğimiz aktiviteler konusunda ailemiz ile karşı karşıya gelebiliriz.
Çevremizde yaşanan hukuki sorunlarda arabuluculuk görevi üstlenebiliriz.
Alacağımız olan ödemelerin zamanında gelmesi planlarımızı etkileyebilir.
Gayrimenkul konularında bilgisi olan kişilerle daha sık iletişim kuracağız.
14 Aralık'taki tutulmaya eşlik edecek Merkür, birlikteliklerinde gizlilik olanların ortaya çıkacağını işaret ediyor.
Doğdukları tarihe göre Merkür'ü Yay burcunda olanlar artık rahatlıyor.
İletişim gezegeni kariyerimizi etkilemeden 2020 yılına veda etmeyeceğiz Kariyerimiz konusunda hareketli ve ele avuca sığmaz bir görüntü çizerken iş yerimizde gerçekleşen olumsuz durumlarda bile yapıcı olmayı başaracağız. Dolayısıyla yönetici pozisyonunda görev yapan bir Yay burcuysak çalışanlarımıza daha çok güven aşılayabiliriz. Merkür bizlere saygı ve sevginin beraber var olduğunu hatırlatacak.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür, Yay burcundayken ülkeler arası diplomasinin arap saçına döneceğinin habercisi… Online eğitim konusunda önemli atılımlar yapan internet siteleri çoğalırken, nitelikli eğitim konusunda iddialı uygulamalar piyasaya çıkabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA