Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aralık ayında neler oluyor?

Dünyanın kişilerle bağlarını 2020 yılında endeksleyen bu döngüde tahmin edilmesi zor gelişmelere gebe kaldık. Ait olduğumuz toprağın ve nimetlerinin değerini ölçmek için bir nebze acı tecrübelerimiz oldu, olmaya da devam ediyor. 365 günü devirdiğimiz bu yılı bitirirken dünyanın nereye doğru yönlendiğini gördük, izledik. Bu döngünün ne denli zor geçeceğini gezegenler anlattı. Aynı zamanda gezegenler doğrular ile yanlışların yer değiştirdiğini ve bunun bedellerini ödediğimizi yıl bitmeden ortaya çıkacağını işaret ediyor. Bunun yanı sıra 6. tutulma ile kapatmaya hazırlandığımız 2020, yaşattığı zorlukları bir dejavu gibi tekrardan önümüze koymayı planlıyor.

SON TUTULMA
Şans ve bolluğun temsilcisi, adaletin sembolü Yay burcunda Güneş tutulması meydana geliyor. Genişleyen, büyüten etkisiyle herkese aynı duyguyu hissettirecek. Zodyak'ın 9. burcunda meydana gelen tutulma dünya genelinde ekonomi olgusunu vurgulayacak. Uluslarası mahkemelerde yoğun ve hukuksal bir sürece şahit olabiliriz. Tutulma başka bir dönemin gelişini oluştururken yeni dünya düzenine can suyu da olabilir. Ayrıca Haziran ayında Ay düğümleri burç değiştirdiğinde, o tarihten itibaren dünyanın dönüşüne yetişmekte zorlanacağımızı belirtmiştim. Yıkımlara ve tükenen enerjilere adapte olmaya çalıştık. Bir yandan istihdam sağlanırken bir yandan da yeni iş modelleri gelişmeye devam edecek. Savaşın içinde bocalayan ülkelerle, ekonomik ağırlığı olan ülkeler adeta yer değiştirecek. Güneş, ülkemizin Ay burcunun tam karşısında etkili olacak. 30 Kasım'dan sonra gelişecek her konunun başkahramanlarını öğreneceğiz.
Yeni yatırımlar ve birçok sektörde atılımlar şekillenebilir.
Eğlence ve turizm alanında değişimler olabilir.
Sağlıkta güncellenen gelişmeler devlet ve özel sektörleri ilgilendirecek.
Medya sektörü ve gazetecilik mesleğine yoğunluk kazandıracak gelişmeler olabilir.
Ülkemizde öne çıkabilecek kişi ve kuruluşlar ise şöyle:
Dış ticaret başta olmak üzere, ekonomi
Limanlar ve gümrükler
Üniversiteler, yüksek öğrenim gören öğrenciler
Medya kuruluşlarında çalışanlar ve gazeteciler
Barolar ve hukuki kurumlar
Yasal ve sorumluluk değişimler, kuralları katılaştırırken sınırlar net olacak.

ASTRO
GÜNDEM
Jüpiter–Satürn ile safları sıklaştırırken, emeklerin önemine vurgu yapabilir. Hem dünyada hem ülkemizde gündem futbol kulüpleri olurken, teknik direktör değişiklikleri kimseyi şaşırtmaz. Bu olaylar, daha büyük yankı uyandırabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA