Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2021’in en sonuç odaklı burcu: Koç

Yeni umutların yaşamınızda filizlenmesini hissettiğiniz bir yıla giriş yapıyorsunuz. Uzunca bir zamandır sizinle iletişimde olan kişiler dünyaya karşı ne kadar olgun baktığınızı ve duygularınıza tamamen teslim olmadığınızı görünce hem şaşıracaklar hem de sizi örnek alacaklar.
Hayata dair ne gibi planlarınız varsa bunları yeni yılda teker teker yerine getirmek isteyecek ve daha önce düşünmediğiniz alternatifleri düşüneceksiniz. 2021 size bambaşka düşünmeyi öğretecek. İşi, aşkı ve sosyal hayatı belli bir düzenle yürütmek isterken tamamen duygularınızla yol almak istemeyeceksiniz. En önemlisi de sonucunu kestirebileceğiniz kararlarla atacaksınız adımlarınızı… Gök kubbe yeni yıl bambaşka bir atmosferle gireceğinizi işaret ediyor.
İkili ilişkilere karşı daha az sert olduğunuzu hissedeceksiniz. En çok da kalbinizle dokunacağınız kişilerle tanışma gayesi içinde olacaksınız. Bunu yaparken de sıcakkanlı tavrınızdan ödün vermeyeceksiniz. Siz hem duygularınızı hem de mantığınızı kullanmak isteyeceksiniz. Çünkü yalnızca birine odaklanmak size yaramıyor. Gökyüzü, dengeli olmanın sizi yansıttığını işaret ediyor.
İlişkisi olan bir Koç burcuysanız; sevdiğiniz kişi ile daha önce anlaşamadığınız konularda orta yolu bulabileceksiniz.
Kalbi boş bir Koç burcuysanız; uzunca bir süredir konuştuğunuz kişi ile aynı duyguları paylaşmak size çok özel hissettirecek.
29 Temmuz tarihinde şans gezegeni Jüpiter'in Kova burcuna olan geçişi sizi kariyer anlamında da etkileyebilir. Özelikle de çözmek istediğiniz maddi konular varsa, en çok da bu konularla sınanabilirsiniz. Aklınızda hem soru işareti kalmamasını hem de başladığınız bir işin yarım kalmamasını istiyorsunuz. Kariyer bazlı ilişkilerde daima sayısal verilere odaklanacaksınız.
2021'nin ilk dört ayında;
Fikirleriniz net olsa bile fikir alışverişi yapmaktan çekinmeyin.
Yaşam alanınızda büyük değişimler yapmak için biraz daha bekleyin. 2021'nin ikinci dört ayında;
Kariyer anlamında tek bir yere odaklanmayın, maddi şansınız artıyor.
Önemli imzaları atarken en küçük detaya bile dikkat edin. 2021'in son dört ayında;
Yeni bir araba almayı düşünüyorsanız, daha fazla beklemeyin. Gökyüzü yanınızda.
Üzerinde stres yaptığınız hangi konu varsa sakinleşin, su akar yolunu bulur.



ASTRO GÜNDEM
Genişleten gezegen Jüpiter, akşam saatlerinde Kova burcuna taşınmış olacak. Bu geçiş uluslararası düzeydeki tarım kooperatiflerini gündeme taşıyabilir. Bu arada yeni sosyal medya platformlarıyla tanışacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA