Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeniay kova burcunda

Böyle bir Yeniay'ın eşine zor rastlanır… Sizlere yıllar boyunca binleri bulan Yeniay yazıları yazdım. Şunu bilmelisiniz ki bu Yeniay daha önce yazmış olduğum Yeniay yazılarından çok farklı.
Bugün Türkiye saati ile 21.05'te başlayacak olan Yeniay'da Kova burcunda dizilim yapmış Ay ve Güneş bizlere yepyeni bir başlangıcı vurguluyor.
2020'nin Mart'ından bu yana kapalı olan dünyanın sıkıştığını ve basıncın arttığını da temsil ediyor.
Dünyanın her yerinde bu Yeniay'ın etkilerini hissedeceğiz.

GEZEGENLER KAVUŞUYOR, İNSANOĞLU HAREKETLENİYOR
Siz bakmayın adının sadece Yeniay olduğuna. Bu Yeniay sonu gelmeyen bir hareketi de beraberinde getirecek. Güneş ve Ay 23 derece ile Kova burcunda kavuşurken Venüs ve Jüpiter'de iyicil güçlerini birleştirip Kova burcunda kavuşuyor olacaklar.
Tam ortada ise Merkür 16 derece ile Kova burcunda geri gidiyor olacak.
Bu Yeniay'da kolektif hareket eden gezegenlerle hızlı hareket eden gezegenlerin kavuşuyor olması herkesi ilgilendiren önemli konular olabileceğine işaret ediyor.

GÜNEŞ VE AY'IN KAVUŞUMU KISKANDIRACAK
İlişkilerdeki tutkunun artması, duygularımızı daha derin yaşamamıza olanak tanıyacak.
Neden mi? Çünkü Yeniay'da aşk gezegeniyle bolluk gezegeni gökyüzündeki diğer aktörleri kıskandıracak bir kavuşum yapacaklar.
Değer verdiklerimize duygularımızın en saf halini yansıtacağımızı vurgulayan bu kavuşum güven bağlarımızı onaracak. İlişkiye yeni başlasak da uzun süredir evli olsak da Şubat ayındaki gökyüzü hareketleri bizi alışılagelmişin dışında olan süreçlere sevk edecek.

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR
Eğer 1981-1982 yılı doğumluysanız sizin de Satürn'ünüz Terazi burcunda. Bu da demektir ki evliliğiniz ile ilgili uzun zamandır çözemediğiniz sorunlar varsa Yeniay'da bu sorunlarınızı çözeceksiniz.
1950-1951 yılı doğumluysanız, maddi konulardaki olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. Hava burcundaki Yeniay, miras konularına dair uğraşlarınızın sonuç getireceğini vurguluyor.
İlişkinizi yakın bir zamanda sonlandırdıysanız, gökyüzü aklınızdaki bütün soru işaretlerini bu ay içinde açıklığa kavuşturabileceğinizi vurguluyor. En önemlisi de yakın çevrenizle olan paylaşımlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz.
Yeniay, çıkarları olan kişilere karşı taviz vermeyen yanınızı ortaya koyacak.

ASTRO GÜNDEM
Hava burcundaki Yeniay dünyada eş zamanlı olarak birçok ülkenin dış politikada izlediği tavrı gündeme taşıyabilir. Bu arada 20 Kasım 1942 doğumlu Akrep burcu ABD Başkanı Joe Biden'ın Orta Doğu'da güdeceği politik tavır siyasetin akışını değiştirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA