Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni Ay’ın odak noktası: Teknoloji

Hava burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay, bireysellikten çok bütün dünyayı eş zamanlı ilgilendiren olayları işaret edecek. Örneğin etkisi büyük kapsamlı olan şirketlerin önemli projelerini açıklamak üzere olduğu günlere giriş yapmış olabiliriz. 2021'in gökyüzü hareketleri yer altı ve yer üstü kaynaklarının teknolojinin üzerindeki etkilerinin daha büyük olacağına işaret ediyor. Tıpkı 1915 yılında yaşandığı gibi bir hammadde rekabeti söz konusu olabilir.
Bilişim tabanlı altyapı kuran şirketler gizlilik konusunda verilen önemin farkına daha fazla varırken, birçok yerli mobil uygulamanın piyasaya sunulduğu bir sürece girebiliriz. Yerli sermayeyi canlandırmak adına yeni projeleri sunan girişimciler de bu süreçte konuşulabilir.
Yeni ay, Kova burcundayken en çok hangi meslek alanları konuşulur?
İklim aktivistleri
Eğitimciler
Arkeologlar
Jeologlar
Bilim adamları
Genetik mühendisleri
Hücre bilimi uzmanları
Solüsyon geliştiriciler
Fizyoterapistler
Bu Yeniay'ı bir başlangıç olarak alırsak, Plüton'un bundan bir yıl sonra yani 3 Şubat 2022'de Oğlak burcuna 27 dereceye geldiğinde dünyanın büyük kırılmaların eşiğinden geçtiğini, o gün geldiğinde hep bir ağızdan dile getireceğiz.
Yeni ay yalnızca kişisel olaylara vurgu yapmayacak. Toplumları ilgilendiren global meseleleri de konuşacağız. Tüm dünyada yeni yasalar, kanunlar ve kararnameler gündeme gelebilir.
Yeni ay, değişimin bir günde olamayacağını, etkilerinin de uzun vadeli olacağını vurguluyor. Teknolojik yatırımların arttığı yeni dünya düzeninde insanlık daha hızlı bir hayata ayak uydurma çabası içinde olacak.
Yeni ayın başladığı döngüden itibaren değişimin rüzgarını eş zamanlı olarak hissedeceğiz.



ASTRO GÜNDEM
Merkür-Venüs kavuşumu sanat dünyasının önde gelen isimlerini ön plana çıkarabilir. Özel hayatlarıyla sosyal medyada gündemden inmeyen ünlüler yaptığı açıklamalarla eleştiri oklarının kurbanı olurken, lüks hayatlarını sosyal medyadan paylaşan futbolcular ise trend topic olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA