Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ BURÇLARI
Uzun zamandır çözmeye çalıştığınız bütün konular hakkında en doğru adımları atmak isteyeceksiniz.
Bu mücadelenizde size yardım eden kişilerden çok etmeyenler dikkatinizi çekecek. Gereksiz kıskançlıklara ise dikkat!

BOĞA BURÇLARI
Ailenizle karşı karşıya kalmış olduğunuz konularda sakinliğinizi korumakta zorlandığınız bir haftaya giriş yaptınız. Maddi konulardaki girişimci yapınızı kullanmak isteyeceksiniz.
Kalbinizi dinlemeniz gerekiyor.

İKİZLER BURÇLARI
Üzerinizdeki baskılardan rahatsız olduğunuz ama başarma hırsınızdan da bir şey kaybetmediğiniz bir haftadasınız. İş arayışı içinde olan bir İkizler burcuysanız, hafta sizin için her zamankinden daha hareketli geçebilir.

YENGEÇ BURÇLARI
Sorumluluklarınızı düzene sokmak istediğiniz bir haftadasınız.
Sınanmaktan en çok korktuğunuz konuların önünüze çıkmasından korkabilirsiniz. "Bu korku fazla uzun sürmeyecek" diyor gökyüzü…

ASLAN BURÇLARI
Aklınızdakileri dile getirirken daha açık sözlü olduğunuzu siz dahil çevrenizdeki herkesin fark edeceği bir haftaya girdiniz.
Kalbinizde sakladığınız bütün duyguları dile getirmek, ruhunuzu ferahlatacak.

BAŞAK BURÇLARI
Maddi kaygılarınızın planlarınızı etkilemesini istemediğiniz bir haftaya giriş yaptınız. Bugünden itibaren her anlamda sınırlarınızı yeniden belirlemek isteyeceksiniz.
İstekleriniz şekilleniyor.

TERAZİ BURÇLARI
İsteklerinizin bir kısmını gerçekleştirememişsiniz duygusu bu haftanın başından itibaren güçlü bir şekilde hissedilecek. Bu konuda maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyacınız olabilir. Arkadaşlıklarınızın sınandığı günlerdesiniz.

AKREP BURÇLARI
Maddi yönden birçok atılım gerçekleştirmeyi isteseniz de bazı duygusal iniş çıkışlarınız buna izin vermeyebilir. Beslenme tarzınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

YAY BURÇLARI
Ailenizle bir türlü aynı fikirde olamadığınız konular bu hafta sizi daha da zorlayabilir. Dengeli yapınızı ortaya çıkarmak için uğraşacak, öfkenizi kontrol altına almaya çalışacaksınız.

OĞLAK BURÇLARI
Birçok yakın arkadaşınızla gereğinden fazla mesafeli olduğunuzu düşünerek bu haftaya giriş yapabilirsiniz. Onlarla konuşmak ve stres atmak isteyeceksiniz. Duygularınızın sizi yöneteceği bir haftaya hoş geldiniz.

KOVA BURÇLARI
Hırslı olduğunuz konular bu hafta daha çok önünüze çıkarken, en iyi olduğunuz işleri bile eksik yapabilirsiniz.
Hırsın size göre olmadığını düşünmek bu haftanın önemli bir gündemi olacak.

BALIK BURÇLARI
Ne düşündüğünüzün değil, ne söylediğinizin önemli olduğu bir haftadasınız.
İşlerinizi erkenden bitirmek, boş zamanlarınızda ise dinlenmek, hobilerinizle uğraşmak isteyeceksiniz.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Ay Düğümü şirket çalışanlarını gündeme alabilir. Uluslararası düzeydeki şirketlerin borsadaki değerleri değişirken, 5 Temmuz 1994'te Yengeç döngüsünde kurulan Amazon, yönetimsel değişim sarmalından geçen tek şirket olmayacak. Arkasına farklı şirketler de takılacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA