Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzü herkese ödül dağıtacak

Baharın ilk adımı ve cemrenin düşüşünün habercisi olan Mart ayı geldi. Bu ay hepimizin içi içine sığmazken duvarları aşıp, kendimizi özgürlüğün kollarına bırakmak isteyeceğiz. Bir bakıma yaklaşık bir buçuk yıldır yaşadığımız 'kapalılığın' mükafatını alacağımıza işaret eden Mart ayı limitlerimize reset atacak!

ÖZGÜRLÜK AYI
Mart ayı eşine az rastlanır aylardan birisi olmaya adayken, duygusal çehremizi yormak bizim için doğru bir hamle olmayacak. Gökyüzü de sonuca varamadığımız konularda kaderi zorlamanın yalnızca daha fazla kaygıyı beraberinde getireceğini vurguluyor. Beni uzun zamandır takip eden ve yazılarımı okuyan sıkı takipçilerim bilirler ki; Mart ayını daima özgürlüğün ve dışa vurumun ayı olarak kaleme alırım ancak bu Mart ayı dünyanın özgürlüğe adım attığı ay olarak büyük bir hareketi içinde barındırıyor.
Bu ay öyle bir ay olacak ki 'asla' diyen kişilerin bu duvarlarını nasıl yıktığına hep beraber tanıklık edeceğiz. Kişisel yaşamlarından memnun olmayanlar, ilişkilerinde kopukluk olanlar ve ritmini bir türlü bulamayanlar kendi potansiyellerini zorlamak yerine, doğru zamanda doğru davranışı gerçekleştirmek isteyecekler. Bu ay özgürlükle değişen parametreleri de gözlemleyeceğiz. Çevremizdeki birçok kişinin beden dilinin ve konuşma şeklinin bambaşka bir hal aldığına tanıklık edeceğiz.
Mart ayında duygularımızı ne kadar dışa vurmak istesek de iletişim kuracağımız kişilerin birtakım duygusal iniş çıkışlarını gözlemlemeden edemeyeceğiz. Konuşarak sosyalleşmekten ziyade, gözlemciliğin ön plana çıkacağını vurgulayan gökyüzü gündemi, abartılı davranışların ilişkilerdeki yıpratıcılığına dikkat çekecek.

TARTIŞMAYIN
Ne de olsa Mart'ın 20'sine kadar su burcuna hareket edecek gezegenler, bu tarihten sonra ateş burcuna taşınacak. Kalbinde olumlu duygular besleyen insanların sayısı da artacak. İletişim dilindeki tıkanmalar açılacak. En dikkat edilmesi gereken nokta ise, hep birlikte özgürleşeceğimiz için, izdihama dikkat etmeli, yolda yürürken tartışmalardan uzak durmalıyız.

ASTRO
GÜNDEM
VenüsUranüs arasındaki 60 derecelik açı, dünya ekonomisindeki CEO'ları öne çıkarıyor. Birçok yapı, devinimden geçerken istifa eden ve açıklamalar yapan kişiler, CEO'lar olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA