Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Weghorst’un işi zor, yükü ağır!

Beşiktaş'ın bomba transferi Wout Weghorst süreci anlatırken, dikkat çekici cümleler kullanmıştı. Yıldız futbolcu, "Evime Türk yemekleri yollandı. Akrabalarım arandı, hediyeler verildi. Binlerce mesaj atıldı. Çok etkilendim" dedi. Beşiktaş taraftarı müthiş. Anladık ki para kısmını bir kenara koyarsak bu transferin bitmesi için yönetime büyük asist yapmışlar. Şimdi Hollandalı futbolcunun işi daha zor, yükü ağır. Bu sevgiye fazlasıyla karşılık vermek zorunda.

SİYAH VE BEYAZ ÇOK FARKLI RENKLER!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, farklı zamanlarda farklı açıklamalar yapıyor. Bu açıklamalara dikkatli bakmak lazım. Biri siyah, biri beyaz. Malum Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi aday olduğu günlerde Koç, bunu kabul etmediklerini ifade ederken, devlet büyüklerini de göreve çağırmıştı. Fenerbahçe bayramlaşma töreninde aynı Koç, TFF'nin icraatları için 'devrim' benzetmesini yaptı. F.Bahçe Başkanı, "TFF'nin bazı düşünceleri devrim niteliğinde. Şeffaflık olması, adil rekabetin sağlanması ve tüm şüpheleri minimize etmesi açısından kısa sürede çok önemli adımlar atıldı" dedi. Sayın Koç aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı. Süper Lig takımlarını temsil ediyor. TFF ile iyi ilişkiler içinde olmak istemesi kadar doğal bir süreç olamaz. Ama bir noktadan başka bir noktaya geçerken de biraz daha tonlaması hafif olabilir. Siyah ile beyaz çok farklı renkler.

KEREM'İN LİDERLİĞİ!
G.Saray'da seçim öncesi ayrılmak istediğini ima eden ama Avrupa'dan teklif gelmeyen Kerem dün AA'ya, "Takımın lideri olmak istiyorum" diye röportaj verdi. Sonra çalışmada kendisine sert giren Van Aanholt ile kavga etti.. Ayırdılar! Olay gizlenmeye çalışılsa da patladı! İki futbolcu da arka arkaya açıklama yaptı: "Olur böyle şeyler" dediler. Evet olabilir.. Bu haber! Barıştılar, bu da haber.. Ama istiyorlar yazılmasın, çizilmesin! Buna uymaya çalışan bazı medya mensupları da olsa haber haberdir! Kerem'e gelirsek, liderlik; hoşgörü ve sabrı da içinde barındırır!



SÖZLEŞME FESHEDİLİNCE BAŞAKŞEHİR'E GİDECEK!
Fenerbahçe, Mesut Özil ile ilgili resmi açıklama yapmasa da yollarını ayırdı. Konuyu Özil'in menajeri Erkut Söğüt'e sordum. Aldığım yanıt şu oldu: "Havaalanındayım. ABD'den Türkiye'ye geliyorum. Daha bitmeyen noktalar var. Daha imzalanan ve çözülen bir nokta yok. Taraflar üzerinde çalışıyor. Gelen teklif çok ama Mesut hâlâ Fenerbahçe'nin futbolcusu." Belli ki hukuki prosedürler var. Masada 2 yıllık anlaşma bulunuyor.. Mesut'u istemeyen F.Bahçe... Dolayısıyla sözleşmeyi feshetmek için masada konuşulabilecek rakamların olması gayet doğal. Profesyonel hayat! Hem Jorge Jesus hem de Ali Koç ile görüşen Özil, bu süreçte oynamak istediğini ifade etse de olumlu yanıt alamadı. Bir sayfa kapanırken, Başakşehir'e doğru bir sayfa açılır mı? Evet açılır. Daha direkt bir temas yok. Çünkü F.Bahçe resmi açıklamayı yapmadı. Son nokta konduktan sonra Başakşehir'e gidecek büyük ihtimalle!. Hatta adı Konferans Ligi maçları için 14 Temmuz'da UEFA'ya verilecek listeye bile yazılabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA