Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Drogba G.Saray'ı çiftlik yapmış

Maç öncesi "Bu maçta gol olur mu?" veya "Golsüz biter mi?" diye sorsanız, "0-0 bitme ihtimalinin olmadığını" söylerdi herkes.
Maç da öyle başladı ama öyle bitmedi. G.Saray'ın son 5 haftada 4 galibiyeti ve tek yenilgisi var. O da Kadıköy'de...
Yani 15 puanın 12'sini almış, Kadıköy'de de berabere kalsa "Müthiş bir süreç" diyebilirdi herkes. Dört galibiyet de iyi.
15 günlük ara sonrası iki takımın fizik kondisyonları standartların altındaydı. İki takım da topu sürekli ileri oynadı, heyecanlı ilk yarının geneli iyi ama kalitesizdi.
Sivasspor da 6 maçtır ilk kez kaybediyor. Onlarda da bunun gerginliği vardı.
F.Bahçe-G.Saray maçında verilmeyen en az 6 tane sarı kart vardı ama bu maçta verildi. Drogba'nın penaltısında kırmızı kart yoktu. Özkahya'nın Cicinho ve Dany'nin kırmızıya dönen sarıları doğru ama Eboue'ye yapılan faulu tespit edemeyip penaltıyı vermeyişi yanlıştı.

GALA TASARAY SAHADA UÇMUYOR!

Galatasaray disiplinsiz bir futbol takımına dönmüş.
Drogba taç çizgisi kenarından duran top kullanıyor, oysa ondan Türkiye'de kafa topu alacak tek isim yok. Selçuk ilk penaltıyı atıyor ve maç o an berabere. Selçuk stresli bir ortamda penaltıyı gole çeviriyor. Drogba'nın penaltısında ise Galatasaray 2-1 öndeydi. Penaltı yapılan oyuncu Drogba; yeni de girse darbe almış. Sahada da moralli bir Selçuk var ve Drogba topu ondan alıp penaltıyı kullanıyor. Drogba herkesin saygı duyduğu bir oyuncu ama G.Saray'ı bildiğin çiftlik yapmış. Ya maç 2-2 bitse ne olacaktı?
Gördüğüm en canlı en pozitif Burak vardı sahada ve adalesinden sakatlandı. Aydın da adalesinde problem yaşadı. Mancini Galatasaray'a geleli neredeyse 2 ay oldu ama Galatasaray hala uçmuyor sahada.

MAÇIN ADAMI:
BURAK YILMAZ

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA