Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Göçek, G.Saray'ı kolladı!

Önce iğneyi Galatasaray'a ve özellikle Mancini'ye sonra da çuvaldızı TFF ve MHK'ya batırmak gerekiyor.. Ben çuvaldızdan başlayacağım..
Kasımpaşa cephesi maçın hakemi Hüseyin Göçek'i adeta hedef adam haline getirdi. Başkan yardımcısı Hilmi Öksüz hakem Göçek'in geçmişte Galatasaray forması giydiğini hatırlatarak, "MHK'nin atamasını eleştiriyoruz.
Ligin kaderini etkileyecek bir maça böyle tartışmalı bir hakemin atanmasını dikkatsizlik olarak yorumluyorum.." dedi. Yorumlardan etkilenmiş olacak ki; hakem Göçek 20. dakikada İlhan'ın sol ayağıyla arkadan ceza alanı içinde Eboue'nin sağ topuğuna basmasını göremedi. Pozisyon net penaltıydı, İlhan'a kırmızı kart gerekirdi. Göçek "Galatasaraylı" damgası yememek için kenarlarda Galatasaraylı oyunculara yapılan faulleri çaldı, kale önünde yapılan faullere ise "Oyna" kuralını uyguladı.. Drogba'nın sırtına atılan tekmeyi bir metreden seyretti.

***
Şimdi iğneye gelelim.. Mancini'nin sahaya sürdüğü kadro "Adaletsizlik" kokuyordu. Real Madrid maçında Galatasaray'ın en iyisi Umut'un kulübede oturması haksızlıktı. O Umut, Ramos'u oyundan attırmış, bir gol atmış, nizami bir golü de sayılmamıştı. Umut, oyuna girdikten sonra Galatasaray etkili oldu.. Burak ve Drogba, ikinci yarı net golleri kolay harcadı. Ben bir şey öğrendim; Mancini kadroyu fizyoterapisti İvan Carminati ile konuşmadan yapmıyormuş. Carminati'nin "Fit durumda" şeklinde verdiği rapora göre Mancini hareket ediyormuş. Demek ki bu yüzden her hafta kadro değişiyor, G.Saray da bir türlü takım uyumunu yakalayamıyor, oyun ritmini kuramıyor. Galatasaray'ı iki yıl şampiyon yapan zihniyet, takım uyumu, kadro istikrarı ve birlikte oynama alışkanlığıydı..
Eğer Carminati kadro yapımında bu kadar etkili olacaksa kulübeye geçsin, Mancini de tribünde otursun..
***
G.Saraylı oyuncular kadro istikrarsızlığının yarattığı defoyla maç boyu birbirlerini tamamlamadı. Chedjou-Semih ikilisi arkalarına Babel'i, Malki'yi sık kaçırdı.
En önemlisi G.Saraylı oyuncular zeminde ayakta duramadı. Isınırken nasıl krampon gerektiğini tespit edememeleri beni şaşırttı...
Kasımpaşa'nın yüksek defansına ısrarla havadan oynamak ise büyük hataydı...

MAÇIN ADAMI:
HÜSEYİN GÖÇEK!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA