Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Daum şapkadan tavşan çıkardı

Biliyorsunuz, Daum'un F.Bahçe'ye oynattığı oyun, beni mutlu etmiyor. Evet takım çok gol attı. Ancak dengesiz, bol açık veren, orta sahası olmayan bu oyun biçiminden tedirgin oluyorum. Haksız da değilim herhalde: Samsunspor'dan, Diyarbakırspor'a bu kırılgan yapıyı çözen birçok takım Kanarya karşısında başarılı sonuçlar aldı.
Öte yandan F.Bahçe'nin, BJK'ye karşı böyle 'langır lungur' oynayamayacağını biliyorduk. Daum orta sahayı boş bırakmayacaktı. Peki ama bunu nasıl yapacaktı? Tek şık forvetten adam eksiltmekti. İyi de kimi, nasıl?
'Büyük hoca' olup olmadığını ıspatlama anı gelmişti. Daum'un tavşanı şapkadan bu maçta çıkartması gerekiyordu.
Ve Daum tavşanı çıkardı: Van Hooijdonk'u kulübeye değil, ortaya çekti. Hollandalı'nın sadece uzun boyundan ve isabetli paslarından değil, müthiş tecrübesinden de yararlandı. Maçı kopardı gitti.
F.Bahçe ligi ikincilikle de bitirebilir. O ayrı bir konu. Ancak bu maçtaki performansıyla Daum kendini kanıtladı. Gerektiğinde fanteziyi bir yana bırakıp; doğru kararı, doğru zamanda alabildiğini gösterdi. Ayrıca Kanarya'ya, gelecek yıl, başka türlü bir futbol da oynatabileceğinin sinyallerini verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA