Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Gençlere sesleniyorum. Lütfen parayı kalbinize değil, cebinize alın..." (Şarkıcı Doğuş'un "Sabah Yıldızları" programındaki sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
Çağrı Kardeş adlı okurumuz TRT-1'de İngiltere-Fransa maçını anlatan spikerin kapanış anonsunu yazmış: "Evet sayın seyirciler yayını kapatmadan önce maçın skorunu tekrar ediyorum: Fransa sıfır... bir, İngiltere iki! Tekrar ediyorum: İngiltere bir, Fransa iki..."

BİZİM DECODER
Yabancı müzik ve sinema tutkunları bugün saat 18.00'de Digitürk 93. kanaldan yayın yapan müzik kanalı MTV'de buluşacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan "2004 MTV Sinema Ödülleri Töreni" banttan ekrana gelecek. Hem müziğin hem de sinemanın ünlülerini bir araya getiren muhteşem ödül törenini "Çılgın Cuma" filmindeki performansıyla, En İyi Çıkış Yapan Kadın oyuncu dalında ödül kazanan Lindsay Lohan sunmuş, D 12 ve Beastie Boys da şarkılarıyla geceye renk katmışlardı. İlgi alanınıza giriyorsa sakın kaçırmayın derim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA