Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Muhteşem bir akşam var bu akşam..." (Osmantan Erkır'ın "Popstar"daki sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
"Belki tartışacağız, kırılacağız, KIZIŞACAĞIZ ama burada yaşananlar burada kalacak..." ("Kalplerde İkinci Bahar" yarışmasında Nurhan Bey'in sözleri)

BİZİM DECODER
Discovery Channel'daki "Keşif Güncesi" belgeselinin konusu kedilerdi. Yıllardır kedi besleyen biri olmama rağmen bu gizemli yaratıklar hakkındaki pek çok bilgiyi bu program sayesinde öğrendim. Bu arada İngiliz bilim adamları doğadaki vahşi kedilerin AIDS hastalığına yakalanmalarına karşın ev kedilerinin HIV virüsüne karşı bağışıklı olduğunu keşfetmişler. Ancak "9 canlı" oldukları rivayet olunan kedilerin bu özelliğinin nereden kaynaklandığı bilinmiyor. Şimdi ev kedilerinin genetik yapıları inceleniyor ve elde edilecek bilgilerle AIDS aşısı geliştirilmeye çalışılıyormuş. Belgeselden sonra sevgili Siyam kedim Siyami'nin gözümdeki değeri bir kat daha arttı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA