Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Hücumdaki uyumsuzluk

TRABZONSPOR, sahasında çıktığı lig maçında 3 puanı bıraktı. Sonuç dünkü oyunu gördükten sonra sürpriz sayılmamalı. Çünkü Trabzonspor'un sahaya çıkardığı ilk 11'i düşündüğümüzde önde görev verilen Adrian, Vittek, Volkan ve Henrique aralarında hiçbir uyumun olmadığı oyuncular.
Volkan Şen şu anda Trabzonspor kadrosu içinde kenar özelliği olan tek futbolcu. Ama henüz arkasında oynayan Serkan ile iyi bir ikili oluşturamadı. Sol kenarda oyuna başlayan Henrique ise bu bölgenin oyuncusu değil. Ayrıca Trabzonspor hücumlarında ortaya girdiği anlarda Vittek'le ayrı tellerden çalan iki oyuncu oldular. Adrian ise Manisa maçındaki görüntüsünden uzak orta sahada hücumu destekleyen oyuncu görevi verilmesine karşın hiçbir sorumluluk almadı. Böylesi bir görüntüdeki Trabzonspor'un ilk yarıda Colman ve Zokora'nın orta sahadan driplinglerle İstanbul Büyükşehir Belediyespor ceza sahasına geldiği anlar dışında hiçbir üretkenliği yoktu. Sadece Volkan'ın direkten dönen topu dışında tribünlere heyecan verecek pozisyon bulamadılar.
İkinci yarıda sakatlanan Vittek'in yerine Halil Altıntop ve ardından Adrian'ın yerine Alanzinho girdikten sonra Trabzonspor ilk yarıya göre rakibi baskı altında tutan ve etkili ataklar yapmaya çalışan taraftı. Alanzinho'nun bir topu direkten döndü. Ama çok baskılı olduğu anlarda bile İstanbul Büyükşehir Belediyespor ceza alanı içerisinde bireysel becerileri eksik kalması sonucunda yine gol pozisyonu üretemediler. Bana göre, durum 0-0 iken her ne kadar istenilen düzeyde olmasa da Volkan Şen'in oyundan çıkarılması yanlıştı.

DOKA ÇOK CAN YAKAR
Belediye'ye gelince gerçekten saygı duyulacak bir takım. Kadroları öbüyük ölçüde değişmesine rağmen gelenlerin teknik adamın sistemine uygun olması nedeniyle herhangi bir sorun yaşamıyorlar. Bu arada golün pasını veren Doka bu sezon ligin en flaş oyuncularından biri olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA