Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Sosyal medya bayramları karıştırdı!

Sosyal medyanın gücüne şapka çıkartanlardanım. Ancak her zaman temkinli olmak gerektiğini de düşünenlerdenim.
Bugün ne kadar önemli bir iletişim aracı olduğu artık herkes tarafından kabul görmüş olan Twitter'da Van'ı vuran 5.6'lık depremde yerle bir olan Bayram Oteli'nin ismi uyuşturucu kaçakçılığına karışan Mustafa Bayram'a ait olduğu yazıldı. Bana da bu bilgi geldi ancak doğrulatamadığım bir bilginin üzerinden yürümedim ve hiç yorum yapmadım. Twitter'daki öfke bir iki saat içinde daha da büyüdü ama gece yarısını artık geçtiğinden otelin sahibiyle ilgili konuyu düne bıraktım.
Nitekim, Bayram Oteli'nin, Van Sanayi ve Ticaret Odası'nda bir dönem meclis başkanlığı da yapmış olan Aslan Bayram'a ait olduğunu dün Mirza Nadiroğlu'ndan öğrendim.

Dün çok aradım ama telefonundan ulaşamadım Aslan Bayram'a. Ne olursa olsun büyük bir ihmali olduğunu düşünüyorum. Bizim gazeteden arkadaşlar da ilk depremde bu otelde kalmıştı ve binadaki çatlakları görmüş, görevlilere sorduklarında geçiştirdiklerini anlatmışlardı. Yani burası incelemeden falan geçmemişti.
Ne yazık ki öldüren bir ihmale imza atıldı Bayram Oteli'nde. Mirza Nadiroğlu, Aslan Bayram'ın Van'da turizm şirketi olan eski sanayicilerden biri olduğunu söylüyor. Best Van isminde bir otobüs şirketi de olan Bayram, bu yıl Van Way ismiyle hava yolu taşımacılığına girişmiş ve Gaziantep ve Trabzon'un dışında başta Erivan olmak üzere çevre ülkelere de seferler planlamıştı.


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA