Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Armağan!..

Tesadüfe bakar mısınız?. İki derginin doğum günüme rastlayan günlerdeki kapaklarında, benim TV ışıklarına çıkardığım, günümüzün iki genç yıldızı var..
Hello'nun kapağında Nehir Erdoğan.. TRT'deki Tele Pazar'da ilk kez geldi ekranlara ve kaldı orada..
Telepazar'ı sunarken, TRT'nin Koçum Benim dizisine de başladı.. Şimdi Türker ağabey'in dizilerinin vaz geçilmez oyuncusu..
Yabancı Damat'ta baş roldeydi, diziyi sürükledi. Şimdi Aşk Bir Hayal'de harika bir Asmin karakteri çiziyor.
Harika da yanıtlar vermiş, uzun söyleşide. Onun ilk hocası olarak gurur duydum, kendime pay çıkarıp..
Haluk Bilginer'in konuşmaları sanat dünyasında olay çıkarmış, ne ağır laflar edilmişti karşılıklı. Onu soruyorlar Nehir'e..
Cevaba bakar mısınız?..
"Öncelikle fikir sahibine saygıyı belirtelim. Son günlerde sanatçılar yaptıkları röportajlar ya da söylediklerinin basında yer alması üzerinde, hep birbirleriyle tokuşturulmaya çalışılıyor. Sizi elbette tenzih ediyorum, fakat bu tarz spekülatif sorular da, cevaplar da bu polemik duygusunu genişletiyor. Ben bu konudaki fikirlerimi değerli ustaya cevaben değil de, başka bir platformda açıklamak isterim.."
Boxer'ın Kasım Kapağı olan Pelin Sönmez, şimdi Bloomberg olan Kanal 1'deki Telepazar'ın sunucusu olarak geldi ilk defa ekrana.. Onu bir CD kapağındaki resminden tanımış, şarkısına bayılmıştım. O şarkıyı gene Nehir gibi, Ali Kocatepe ile birlikte sunduğu Telepazar'da çok söyledi. Çok da ilgi uyandırdı.
Kanalcılarla anlaşamadık ve Telepazar'i bitirdik. O "Çıtır" şarkıcı da, gitti, gene Türker Ağabeyin oyuncusu oldu. Akasya Durağı'nda hem de ne devlerin arasında başarıyla gidiyor kaç yıldır, ama müziği unuttu ne yazık.. Türker Ağabey senaristlerine söylesin. Pelin'i sahneye çıkarsınlar bir şekilde..
Pelin'in şarkısı "Kapak Olsun" günümüzde pek çok şarkıcıya(!) kapak olacaktır..
Bir tesadüf daha.. Nehir'in ilk dizisi Koçun Benim'de canlandırdığı genç kızın adı Pelin'di.. Pelin, Akasya Durağı'nda Dilek'i oynuyor.
Demek günün birinde yeniden Telepazar yaparsak, genç Dilek'lere dikkat edeceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA