Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dakikalar!..

SKYTURK'TE ilk Yaşamdan Dakikalar efsane oldu.. Tabii efsaneyi yapan Cem Yılmaz.. İlk yayının havası öyle yayıldı ki, tekrarı rekor kırdı..
Cem harika bir adam.. Vaktin nasıl geçtiğini çekimde biz anlamadık. İzleyen ne yapsın..
Geçen cuma, Türkiye ekran başında Cem'i izlerken, ben TİM'de karşısında oturuyordum.. 10 ocak 2011'de başlayan mayısın ortasına kadar tek koltuk boş kalmamacasına dolu giden gösterisinin son gecesinde..
Aylar önce ilk gidişimde kahkahadan ölmüştüm.. Bu defa, Amerika'da olsak Cem'i mahkemeye verir, yüklü bir tazminat alırdım.. O gece, alt çenemin, üst çeneye bağlandığı eklem yerlerindeki ağrılar yüzünden uyuyamadım. Şaka maka değil, resmen sızladı..
Yahu 3.5 saat sahnede kalınır mı?. Makinalı tüfek kurşunu gibi espri atılır mı?.
2.5 saat dolarken, sahneye fırlayıp "Yeteeeer" diye bağırmak geldi içimden..
Şov da baştan aşağı değişmiş.. Her gün, güncellemiş.. Beş ay geçince aradan, ilkinden yüzde beş falan kalmış..
İkinci hafta konuğumuz Zülfü.. Zülfü Livaneli.. Salı günü çektik.. Gene harika vakit geçirdik biz.. Hikâyeci, romancı, besteci, yorumcu, filmci, yazar, politikacı, aklınıza ne gelirse hepsi Zülfü, harika dakikalar yaşattı bize.. Nebil'in sürprizleriyle, o da çok mutlu oldu, bu arada..
Yarın gece dokuzda, pazar sabah onda, gene SkyTurk'te olacağız.. Kaçırmayın..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA