The Marmara Taksim, İstanbul'un simgesi haline gelen otellerinden biridir. Konumu, dekorasyonu ile her daim gözde olmayı başaran otel yeni sezona baştan aşağı yenilenmiş olarak girdi. Restoranı, resepsiyonu ve terası yenilenen oteldeki
Tuti Restaurant'ın başına da yıllarca dünyanın en iyi otellerinde baş aşçılık yapan Rudolf Van Nunen geldi. Türkiye'yi ve Türk mutfağını çok iyi tanıyan Rudolf Van Nunen'in farkı, restorana adım atıldığı andan itibaren hissediliyor. En iyi ve en lezzetli ürünler seçilirken tüm Türkiye coğrafyası değerlendirilip, Trabzon'dan tereyağı, Ayvalık'tan zeytinyağı, Kayseri'den pastırma, Giresun'dan dut pestili, Kars'tan kaşar peyniri, Erzincan'dan tulum peyniri, Medine hurması gibi özel tatlar özenle seçilerek misafirlere sunuluyor. 20-23 Şubat tarihleri arasında ise restoranda özel bir uygulama olan biftek günleri başlıyor. Executive Chef Rudolf Van Nunen tarafından özel olarak hazırlanan ve 23 Şubat Cuma gününe kadar geçerli olacak 'Black Hoke Steak' mönüleri arasında; dinlendirilmiş kemikli dana pirzola ile portakal, soya sosu, ıspanak ve kırmızı pirinç pilavıyla servis edilen, votkada pişirilmiş teriyakili biftek yer alıyor. Acı aromalarla tatlandırılmış et yemeklerinden hoşlanan misafirler içinse biberiyeli Robus, soslu patates, porçini mantar ve merlot şarap sosuyla sunulan biftek de mevcut.