Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşandığı eşine ev almış

17 yıllık evli Mehmet-Şehnaz Tuna çifti, birbirlerine girmiş ve devamında da Şehnaz Tuna, Ocak 2011'de eşinin kendisine şiddet uyguladığı ve aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. "Karım kafamda bardak kırdı" diyen Mehmet Tuna da, eşinin sinirli, ne konuştuğunu bilmeyen, ağzı bozuk ve dengesiz biri olduğunu iddia etmişti! Ancak birbirleri hakkında bu kadar atıp tutan ve Şubat ayında boşanan çift; Haziran'da barışmıştı.
Hatta Mehmet Bey, işi daha da ileri taşıyıp 38 yıldır popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen mekanı Etiler Şamdan'ın işletmesini ex eşi Şehnaz Tuna'ya emanet etmişti.

İŞTEN SONRA SIRA EVE Mİ GELDİ?
O kadar lafın üzerine, bu kadar medeni davranabilen ex çiftin cephesinden yeni bir haber daha geldi! Mehmet Bey, mekanının işletmesini emanet ettiği iki çocuğunun annesi ex eşi Şehnaz Hanım'a, Büyükada'dan ev almış.
Mehmet Bey'in Tuna'ya aldığı bu ev, aralarındaki iş anlaşmasının gerektirdiği bir durum mu, yoksa bugün aynı çatı altında çalışan ex eşler, artık aynı çatı altında yaşamaya mı başlayacak anlayamadım.
Sonuç; Allah herkese böyle ex koca nasip etsin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA