Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tanrıyar: Pişman değilim yine yaparım

Uuuu… Medya dünyası yine karıştı. Geçen cuma, Bebek Lucca'da Kelebek yazarı Onur Baştürk, gazeteci Can Tanrıyar'dan tokat yedi.
İyi de Tanrıyar, Onur'u niye tokatladı? Onur pazartesi köşesinde biraz yazdı. En çok hadiseye şahit olan insanların tepki göstermemesi şaşırtmış onu. Bir de gazetecilerin kalem oynatmaması. Ben de önce Onur'u aradım sonra Can Tanrıyar'ı. Önce Onur Baştürk. "

Olayı saptırıyor"

Onur, Can Tanrıyar sana neden tokat attı?
Bilmiyorum. "Bakar mısın?" dedi ve tokat attı.
Ee tepki göstermedin mi?
"Ne vuruyorsun" dedim. Yerine oturup içki içmeye devam etti. Polis geldi, mekanın ortağı, güvenlik görevlileri geldi. Hatta biri çıkıp 'görmezlikten gel' bile dedi. Polise anlattım, şikayetçi oldum ve davacıyım.
Can Tanrıyar "Bana gay hareketler yaptı, sinirlendim, yanağını mı okşayacaktım" diyor.
Onun bahsettikleri yaşanmadı, tamamen onun kurgusu, olayı başka yere çekmeye çalışıyor, benim şahitlerim var. İşin içinden böyle çıkmaya çalışıyor.
Peki sence sana niçin tokat attı?
Ben sadece Petek Dinçöz ile ilgili yazdıklarımdan dolayı olduğunu tahmin edebiliyorum. "

"Ağbi olarak tokat attım"

Gelelim dün sitesi Uçankuş'ta olaylara cevap veren Can Tanrıyar'a. Tanrıyar şöyle yazmış; "Petek benim karımdır, eşimdir... Ama bu benim yaşadığım bir olayı, anında ona "yapıştırmak" hakkını kimseye vermez… Yok efendim "Onur Baştürk, Sezen Aksu'nun Petek Dinçöz'ü desteklemesini eleştirmiş de ben ona kızmışım? Kafayı mı yemiş bunlar? Bunun cevabını Sezen verir, Petek verir, ben sanatçı mıyım, bana düşer mi?".
Şimdi Can Tanrıyar'a soruyorum:
Can Bey, Onur Baştürk'e neden tokat attınız?
Onur'u tanımam, ben ağbi olarak tokat attım. Ben onu bundan sonra yaşayabileceği kötü şeylerden kurtardığımı düşünüyorum. Bu çocuk yanlış bir yönde olduğunu gösteriyor.
Baştürk iddialarınızı kabul etmiyor, "Öyle hareketler yapmadım" diyor.
Karakoldaki ifademde de var, mahkemede çıkar ortaya, benim de şahitlerim var.
Peki vurduğunuza pişman mısınız?
Öyle bir hareketin karşısında yüz defa olsa, yüz defa vururum. Her türlü eleştirilebilirim, kızmıyorum ama yine olsa yine yaparım. İnanır mısın mekan sahipleri beni arayıp tebrik ettiler. Pişman değilim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA