Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hangi yumruk!..

AHMET Türk'e atılan yumruk üzerine hâlâ ses çıkarmayışımı merak edenler var..
Hangi yumruktan söz ediyorsunuz?..
1974'ten beri Meclis'te önce CHP, sonra SHP'li, daha sonra da birbiri ardına kapatılan bölge partilerinin milletvekili Ahmet Türk için "En deneyimli ve en ılımlı politikacı" diye yazmıştık.. "Ahmet Türk'ün bugün Meclis'te ve DEP'nin başında olması, ülkenin şansıdır. Açılımın başarıya ulaşması için Türk çok önemli isimdir. Yıpratmayalım, yararlanalım" dedik.. Kim dinledi?.
Halepçe Katiliamı'nı protesto için toplanan Uluslararası Kürt Kongresi'ne katıldı diye, onu SHP'den ihraç etmek, yumruk değil miydi?.
Kürt sorununa siyasal sorun getirmek için birbiri ardına kurduğu partileri kapatmak peki?.
En son DTP'yi kapatırken, hem de en örnek Kürt Lideri Ahmet Türk'e siyasal yasak getirmek ve de milletvekilliğini düşürmek nasıl bir yumruktu sizce?.
Bugün birbiri ardına üzüntü bildiren, komik bir saldırıyı protesto edenler, Ahmet Türk asıl o yumrukları yerken nerdeydiler?.
Ya sustular, ya da o yumrukları atanların yanında oldular, alenen.. Ki ikisi de ayni kapıya çıkar.
O kendini bilmezin yumruğu iz bile bırakmaz. İşte çıktı bile hastaneden Ahmet Türk, sapasağlam..
Asıl öteki yumruklar ne olacak?.. Milletvekilliği kalktı. Dokunulmazlığı kalktı. Onun ardı mahkeme ve hapis.. Asıl yumruklar sırasını bekliyor.
Onları konuşan var mı?.
Geçiniz efendim!.. Geçiniz!.. Timsah gözyaşlarına karnım tok, benim demokrat, benim liberal kardeşlerim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA