Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Cevapsız sorular!..

Bu ülkede, medyanın sorduğu sorulara cevap verme gereği yoktur.
Demokrasi var ya.. İstemezse cevap vermez. Zorla cevap olmaz..
Ama ben gene de soracağım, tekrar tekrar soracağım..
İstanbul Trafik Müdürü'ne, Karayolları Genel Müdürü'ne ve Anakent Belediye Başkanı'na..
Boğaziçi Köprüsü'ne Zorlu Center'ın altından bağlanan ve 1972'den beri tıkır tıkır işleyen girişi, tam da bu Center inşaatı başlamışken, hanginiz, hangi gerekçe ile kapattınız da, Balmumcu ve Zincirlikuyu girişlerini iyice kilit hale getirdiniz?.
Anakent Belediye Başkanı'na özel sorularım da var.. Tüm kenti resimleriyle birlikte donatan "Her yerde metro, her yere metro" reklamları dolayısı ile..
1- Başkan olduğunuz günden beri İstanbul'a gökdelen, rezidans ve sitelerle eklenen daire ve ofis sayısı nedir?. Ayni sürede İstanbul'a eklenen yol, kaç kilometredir?. Zorlu açıldığında Zincirlikuyu'da trafik duracak. Ne düşünüyorsunuz?.
2- Her yere metro İstanbul halkının paralarıyla yapılıyor. Bu reklamların parasını da İstanbul halkı ödüyor. O zaman niye hepsinde sizin adınız ve resminiz var?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA