Ramazan'da 2 bin gıda denetimi

Giriş Tarihi: 28.7.2013
Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ramazan ayı içerisinde 2 bin denetim gerçekleştirdi. İl Müdürü Muhsin Temel, fırın, tatlı üretim ve satış yerlerinin yanı sıra marketlere, vatandaşların rağbet gösterdiği işletmelere yönelik denetimlerin arttığını vurgulayarak, "İftar çadırlarındaki yemekleri de kontrol ediyoruz. Yemeklerin uygun şartlarda muhafaza edilmesi için denetim yapıyoruz" dedi. Temel, alışveriş yaparken ürünlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca verilen kayıt veya onay numarasının olup olmadığının, son kullanma tarihinin ve ambalajlarının sağlamlığının kontrol edilmesi gerektiğine dikkati çekti.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Ramazan'da 2 bin gıda denetimi
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN