Hacettepeli aşçılar festivalde beş ayrı ödüle değer görüldü

Giriş Tarihi: 13.2.2015
Hacettepeli aşçılar festivalde beş ayrı ödüle değer görüldü
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞ- FED) ve Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen 13'üncü Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde Hacettepeli şeflerin başarısı dikkat çekti. Hacettepe Üniversitesi adına yarışan aşçılar, 5 kategoride 5 ayrı ödüle layık görüldü.

REKTÖR TUNCER'DEN TEBRİK

35 ülkeden 3600 yarışmacının katılımıyla gerçekleşen yarışmaya Hacettepe Üniversitesi'ni temsilen katılan şefler 5 kategoride yarıştı. Modern Türk Mutfağı Kategorisinde yarışan ve dünya ikinciliğine layık görülen Şef Ünsal Asav gümüş madalya ile ödüllendirildi. Yılın En İyi Aşk Yemeği Kategorisinde Gökhan Parlak, Balık Kategorisinde Hüseyin Kabaçalı, Restoran Tatlı Tabağı Kategorisinde İbrahim Karaer, dünya üçüncülüğüne layık görülerek bronz madalya ile ödüllendirildi. Kuzu Kategorisinde yarışan ve dünya dördüncüsü olan Hakan Akgün'e de liyakat ödülü (Merit) verildi. Başarılarından dolayı şefleri tebrik eden ve onlarla gurur duyduklarını söyleyen Hacettepe Üniversitesi Rektörü Murat Tuncer, şeflerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Hacettepeli aşçılar festivalde beş ayrı ödüle değer görüldü
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN