Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü'nün başlatıp geleneksel hale getirdiği yöresel yemek tanıtımının bu ayki konuğu Denizli'ydi. Her ay farklı bir ilin yöresel yemek tanıtımını davetlilere ve personeline şölen havasında yaşatan ANFA Genel Müdürlüğü, Gaziantep, Beypazarı, Bolu, Yozgat, Erzurum, Samsun, Çorum, Ankara ve Kahramanmaraş'ın ardından Denizli yemeklerini görücüye çıkardı.
ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ
ANFA Genel Müdürlüğü'nün Ankara yöresel yemek tanıtım şöleni kurum yemekhanesinde gerçekleşti. Lezzet şölenine ANFA yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Denizli yöresine ait türküler eşliğinde davetlilere Denizli'nin eşsiz yöresel yemekleri Tutmaç çorbası, Tavas güveci, pirinç pilavı, Akdeniz salatası, zeytinyağlı kuru patlıcan dolması, Tavas baklavası ve ayran ikram edildi.