Mavişehir'de
eşsiz Antep mutfağı lezzetlerini müşterileriyle buluşturan 27 Ocakbaşı, yılbaşı menüsüyle konuklara ziyafet sofraları sunacak. Yılbaşı için çok özel bir menü oluşturduklarını belirten 27 Ocakbaşı İşletme Müdürü Tayfun Tokatlıoğlu, yeni yıl coşkusunu 27 Ocakbaşı'da yaşayacaklara, hem özel lezzetler, hem de görsel bir şölen hazırladıklarını söyledi. 27 Ocakbaşı'nın yılbaşı menüsünde, yaprak sarma, antep ezme, sütlü patlıcan, havuç tarator, fava, roka salatası, kıymalı beşamel soslu enginar, kuru patlıcan dolması, köz patlıcan yatağında fıstıklı kebap ve dana madalyon, meyve tabağında irmik tatlısı ve limitsiz yerli içkiden oluşuyor. Antep mutfağında İzmir'de zirveyi temsil etmek için yola çıktıklarını vurgulayan Tokatlıoğlu, lezzet, görsellik ve kaliteyi bir arada sunduklarını söyledi; fiyat - kalite dengesi açısından çok uygun olduklarına dikkat çekti. Kebap ve ocakbaşı denince akla gelen imajı değiştirmek istediklerini belirten Tokatlıoğlu, "27 Ocakbaşı konseptini oluşturmadan önce İstanbul'da araştırma yaptık. Restoranımızın dekorasyon ve atmosferinin benzeri hiçbir mekanda yok" dedi. Bahçe ve kapalı mekanda toplam 200 kişiyi ağırlayabildiklerini söyleyen Tokatlıoğlu, yılbaşında sahne alacak fasıl ekibinin birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk katacağını sözlerine ekledi. 27 Ocakbaşı'nın zengin yılbaşı programı için rezervasyon yaptırmak isteyenler 337 27 65 numaralı telefonu arayabilir.