Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Sağlık kongresinde balık-ekmek yediler

Giriş Tarihi: 13.3.2016
Sağlık kongresinde balık-ekmek yediler
Türkiye'de yıllık kişi başı balık tüketimini 15 kiloya çıkarmak için okullarda balık-ekmek şenlikleri düzenleyen Su Ürünleri Tanıtım Grubu, son şenliği Ege Üniversitesi'nin 14. Halk Sağlığı Kongresi'nde yaptı. İhracatın yanında iç tüketimi de artırmak istediklerini anlatan Grup Başkanı Melih İşliel, bu amaçla balıkekmek şenliklerinin yapıldığını anlattı. EÜ Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertan Taşkavak da "Balık en sağlıklı gıdalardan biridir. Doğal balık ile çiftlik balığı lezzet ve sağlık açısından benzer" dedi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Sağlık kongresinde balık-ekmek yediler
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN