Şeflerin Fransa tecrübesi

Giriş Tarihi: 5.8.2017
Şeflerin Fransa tecrübesi
Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü 16 şef adayı, Fransa'nın Lyon kentinde Michelin Yıldızlı restoranlarda, ödüllü şeflerin yanında mesleklerine dair incelikleri yerinde öğreniyor. İEÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş ile Les Toques Blanches Lyonnaises Derneği Başkanı Christohe Marguin arasında imzalanan işbirliği protokolü doğrultusunda stajlarını gerçekleştiren şef adayları, uluslararası deneyim kazanarak eğitimlerini sürdürüyor. İEÜ Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü Koordinatörü Sırma Güven, öğrencilerin işbirliği sonucunda Fransız şeflerden üniversitede eğitim almasının yanı sıra Fransa'da Michelin Yıldızlı restoranlarda 3 ay boyunca staj yaptığını söyledi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Şeflerin Fransa tecrübesi
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN