Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, Balıkesir-Çanakkale karayolunun kenarında açılan et lokantasında köfteyi kadınlar pişiriyor. Lokantada Selma Aslan Yılmaz patron olunca, lokantanın çalışanlarının çoğunluğu da kadınlardan oluştu. Eskiden tütün tarlalarında çalışan köylü kadınlar, şimdi odun kömüründe köfte hazırlıyor. Etlerin kendi besledikleri hayvanlardan sağlandığını anlatan 2 çocuk annesi Selma Aslan Yılmaz, etlerin çok sağlıklı olduğunu ve bu konuda iddialı olduklarını söyledi. Tarladan geldiğini anlatan kadınlardan Güllü Altıntaş, "Daha önce köyde tarlada çalışıyordum. Şimdi burada köfte hazırlıyorum. Herkesi bekliyoruz" dedi. Personellerden Ayşe Duman ise, "Ben de ekmek ısıtıyorum. İşim bu. Müşterilerimize sıcak ekmek veriyorum. İşimden çok memnunum" dedi. Refiye Atik ise, "Daha önce hayvancılık yapıyorduk. Eşim burada çalışıyordu. Ben de ondan sonra girdim. Çok iyi burası. En iyi köfteyi biz yapıyoruz. Köftede iddialıyız" dedi. İş yerinde köftenin hazırlanmasından pişirilmesine kadar kadınların çalıştığını belirten işletmenin kurucusu Cemal Yılmaz ise kadınlara istihdam sağlamak istediklerini söyledi.