Uzun senelerdir aşk yaşayan şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, evlilik yolunda ilk adımı atarak geçtiğimiz mayıs ayında nişanlanmıştı. Dilan Çıtak bu akşam nikah masasına oturuyor.
Uzun zamandır aşk yaşayan Dilan Çıtak Tatlıses, baba evinden davul zurna eşliğinde ayrıldı.
Düğün öncesi damat tarafı Dilan Çıtak Tatlıses'in babasının evine geldi. Davul zurna eşliğinde evden çıkan Tatlıses, Levent Dörter ile karşılıklı göbek attı.
Dilan Çıtak Tatlıses geçtiğimiz akşam ailesi ve arkadaşlarıyla Sarıyer'de bulunan bir otelde kına gecesi yapmıştı. Türk örf ve adetlerinin tek tek uygulandığı gecede kına yakılırken Dilan Çiçek Tatlıses gözyaşlarına boğulmuştu.
NİŞANI OLAY OLMUŞTU
Yaklaşık dört yıldır müzisyen Levent Dörter ile aşk yaşan Dilan Çıtak Tatlıses'in mayıs ayında düzenlenen nişanı uzun süre konuşulmuştu. Çiftin yüzüklerini takan İbrahim Tatlıses kızına elini öptürmüş damadına ise elini öptürmemişti.
ELBİSESİNE KÖPEĞİ PİSLEMİŞTİ
Nişan gecesi Dilan Çıtak talihsiz bir olay yaşamıştı. Kıyafet konusunda çok titiz davranan Çıtak'ın elbisesine köpeği pislemişti.