YILBAŞI GECESİNE DİKKAT Başlangıçları mezelerle geçiştirmenin daha sağlıklı ve doyurucu olacağına dikkati çeken Olgu Azizoğlu, kuruyemiş ve çerezlerin tüketiminde de aşırıya kaçılmaması gerektiğinin altını çizerek, alkol tüketiminin ise 1-2 kadeh şaraptan öteyi geçmemesi konusunda uyarıyor. Diyetisyen Olgu Azizoğlu, yılbaşı gecesi nefsine hakim olamayanlar için yılbaşı sonrası uygulanmak üzere 3 günlük bir detoks menüsü önerisinde bulundu. 3 günlük detoks menü: Sabah: Yulaf Lor peyniri Süt ARA ÖĞÜN: Suda bekletilen kırmızı ve yeşil sebzelerin suyu Yulaflı yoğurt Kuru meyve ÖĞLE: Brokoli, kereviz ve balkabağından oluşan çorba Havuç ve mor lahanadan oluşan salata AKŞAM: 60 gramı geçmeyecek kırmızı et (Bu menü 3 gün boyunca uygulanacak)