Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Türk kadını işlenmemiş bir cevherdir'

Praesta Türkiye ile Forbes Türkiye dergisinin iş birliğiyle gerçekleşen 'Yönetim Kurulunda Kadın' projesinin 'Şirketlerarası Mentorluk Programı'nın ikinci dönemi, önceki akşam bir davetle başladı.
Esma Sultan Yalısı'ndaki davete, 'iş lideri mentorlar' ile 'başarılı kadın yönetici mentiler' katıldı. Bu arada bir de devir teslim töreni yapıldı. MV Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muzaffer Akpınar; 'Yönetim Kurulunda Kadın Danışma Kurulu Başkanlığı'nı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer'e devretti. Dinçer, "Türk kadınının gücü, henüz tam işlenmemiş ekonomik ve sosyal bir cevherdir" dedi ve projenin hedefe ulaşması için titizlikle çalışacağını söyledi.
Suzan Hanım'ın bu projeyi çok önemli yerlere taşıyacağından hiç şüphem yok...

Praesta Türkiye Yönetici Ortağı Hande Yaşargil ve Forbes Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Burçak Güven'in evsahipliğinde gerçekleşen davet, iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA