Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çöpçatanlarının şahitliğinde 'evet' dediler!

Siren Ertan ile Ersin Kayalar'ın, flörtlerinin ikinci yılında evlenmeye karar verdiklerini ilk bu köşede okumuştunuz.
Daha önce yazdığım gibi; cumartesi günü Ersin Bey'in altı yıl önce satın aldığı ve yazlık ev olarak kullandığı Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı eski Ada Otel'de evlendiler. 'Terzi söküğünü dikemez' deseler de, şimdiye kadar pek çok hemcinsi için gelinlik diken Siren Hanım, kendi diktiği gelinliğiyle gelin oldu.
Akşamüstü bahçede kıyılan nikahta;
Siren Ertan'ın şahitliğini kayınbiraderi Tolgaya Kayalar, Ersin Bey'in şahitliğini ise, tanışmalarına vesile olan çöpçatanları Dr. Hakan Akman yaptı.

EREN SAHNEYE ÇIKTI
Konukları için Divan Oteli'ni açtıran çiftin mutluluğuna şahit olmak için İstanbul ve İzmir'den yaklaşık 150 kişi Bodrum'a uçtu. Düğünde sahneye çıkan Cenk Eren; yeni evlilere de, konuklarına da unutulmaz bir gece yaşattı.
Yemekten sonraki partide yine kendi diktiği bir elbise giyen yeni gelin, ertesi gün de çiçeği burnunda eşi ile misafirlerini evlerinin bahçesinde brunch'ta ağırladı.
Üçüncü kez 'Evet' diyen Siren Hanım ile ikinci kez nikah masasına oturan Ersin Bey, umarım bu kez birlikte bir ömür mutlu olur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA