Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

386 milyon dolara bir bina daha aldılar

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı ortağı Michael Shvo'yu durdurabilene aşk olsun! Bir yılda yaklaşık 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Bilgili ile Shvo, 2020'ye de hızlı bir giriş yapmış; Ocak'ta 340 milyon dolara Kaliforniya'daki 'Big Red' binasını, geçen ay da 700 milyon dolara San Francisco'daki 'Transamerica Pyramid'i satın almışlardı. Bilgili ile Shvo, Mart ayını da boş geçmedi!

EMLAK PİYASASINI ALTÜST ETTİLER
Önceki gün de, Manhattan'ın emlak devleri Jeff Sutton ve Joe Sitt'in sahibi olduğu '530 Broadway' adlı binayı 386 milyon dolara satın aldılar. Bu yatırımları için LoanCore Capital'den 210 milyon dolar kredi alan ortakların yeni yatırımlar peşinde oldukları da konuşuluyor. Kısa sürede, yaklaşık 2.760 milyarlık mülk satın alan ve Amerika emlak piyasasını altüst eden ortaklar, bu kadar gayrimenkulü niye alıyor, ben de merak ediyorum doğrusu...

Duyarlı davranış
Tam 108 yıldır Türk mutfağının ve özellikle Antep yöresinin özel lezzetlerini tutkunlarıyla buluşturan Develi'nin sahiplerine kocaman bir alkış. Develi'nin ikinci kuşak temsilcisi Nuri Develi, Develi Florya'da bu pazar günü kahvaltıdan elde edecekleri tüm geliri anne-babası Sevil-Arif Develi adına hayata tutunma mücadelesi veren mülteci çocuklarına bağışlayacaklarını açıkladı. Bu bağışın, Yunanistan sınırında yürek yakan görüntüler oluşturan çocuklara bir nebze olsun faydası olur inşallah. Gönüllerine sağlık...

Ünlü isimlere özel lansman

Ünlü moda markası H&M, merakla beklenen bu yılki tasarımcı iş birliğini, Kolombiyalı ünlü tasarımcı Johanna Ortiz'le yapmıştı. Ortiz'in imzasını taşıyan koleksiyon, önceki gün markanın Nişantaşı'ndaki showroom'unda özel bir lansmanla, moda tutkunu ünlü isimlerin beğenisine sunuldu. Lansmana katılan ünlüler, Ortiz'in kendi markasında da kullandığı egzotik renk paleti, tropik çiçekler ve romantik siluetlerden oluşan koleksiyonu çok beğendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA