Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Müzmin bekarın başı bağlandı!

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat ve eşi Ayşe Hanım, Eylül 2012'de 'Komşu'ya gelin verdikleri kızları Eda Gionasatis'in ardından, bu kez oğulları Kerim Polat'ın mürüvvetini görmeye hazırlanıyor! Evet, yanlış okumadanız… Yaşıtları çoktan çoluk çocuğa karışan müzmin bekar oğulları Kerim'in de sonunda başı bağlanıyor!

COCO'NUN BİR KIZI VAR
Bir dönemin hızlılarından olan Kerim Polat'ı nikah masasına oturtmaya ikna eden de tanıdık bir isim: Meşhur butik pastane Vanilla Rococo'nun sahibi olan pasta şefi Caludia Roditi (Nam-ı diğer Coco). Öğrendim ki; daha önce başından bir evlilik geçen ve 8 yaşında bir kızı olan Coco ile Kerim Polat, geçen ay sessiz sedasız evlilik yolunda ilk adımı atmış. Arayı çok açmadan da Haziran sonu gibi Bodrum'da evlenmeyi planlıyorlarmış. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

***

DUBAİ'DE VİTRİNE ÇIKTILAR!
Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar ve Emine Palabıyık, markaları 3 Moms'ı, 'mağaza içi mağaza' konseptiyle 1.5 yıl önce Dubai Mall'daki Bloomingdale's'de açmıştı. Bloomingdale's vitrinini ve mağazanın bir bölümünü, iki ay süreyle öne çıkan markalara ayırıyor. Mağaza bu kez, bu alanları, çok başarılı olan 3 Moms'ın ürünleriyle donatmış. Alanın açılışı, geçen hafta Orta Doğu'nun popüler influencer'ı Joelle Mardinian ile gerçekleşti. Ortaklar, bu alanda markalarının 2020 yaz koleksiyonunu sergiliyor.

***

SANAT SOHBETİNE BÜYÜK İLGİ
Dün, Dünya Kadınlar Günü olduğu için geçen hafta kadın içerikli etkinlikler gerçekleşti. Kültür ve sanat platformu Artkolik'in kurucusu Nazlı Keçili moderatörlüğünde, Sanat Tarihi Eğitmeni Buket Şakarcan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Sanat Tarihinde Kadının Yeri' başlıklı sohbet ise, içlerinde en ilgi çekeniydi. Büyük ilgi gören etkinliğe, Banu Çarmıklı, Emel Ayaydın, Begüm Gazioğlu Ballı, Nilgün Esen ve Deniz Öztarhan gibi birçok ünlü isim de katıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA