Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Parayla intikam almaya çalışıyor!

Armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun oğlu Kemal Sadıkoğlu ile Temmuz 2013'te Atatürk'ün yatı Savarona'da evlenen Reyhan Baylan Sadıkoğlu'nun boşanmak için Aralık ayında mahkemeye başvurduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Yedi yıllık evliliğini bitirmek isteyen Reyhan Hanım ile Kemal Bey'in çekişmeli bir dava süreci geçirdiğini duyuyorum.

Bu arada öğrendim ki, Aralık ayında boşanma davalarının ilk duruşması görülecek olan çiftten Kemal Bey, 6 yaşındaki kızlarının okul ücretini dahi ödemediği gibi, ufak tefek masraflarını bile karşılamıyormuş! İlk başta, maddi-manevi 5 milyon lira tazminat talep eden Reyhan Hanım'ın uzlaşmak için sadece kızı için nafaka talep etmesine rağmen buna da yanaşmayan Kemal Bey, Reyhan Hanım'ın boşanmak istemesinin hırsını, anlaşılan maddi sıkıntı yaşatarak çıkarmaya çalışıyor! Ancak sıkıntı çekenin çocuğu olduğunu da unutuyor!

Çocuklarıyla tatil yaptı

2006'da Las Vegas'ta evlenen, 29 Nisan 2010'da boşanan, bir yıl sonra boşandıkları gün yine evlenen Erdinç-Hande Acar çifti, 10 Temmuz'da ikinci kez boşanmıştı! Benim gibi herkes çiftin tekrar evlenebileceğini düşünüyordu ama Hande Hanım'ın sevgilisinin olduğunun ortaya çıkması köprülerin yıkılmasına neden olmuştu. Yaz başından beri çocuklarıyla Bodrum'da tatil yapan Hande Hanım, hafta sonu kız arkadaşlarıyla Çeşme'ye gitti. Çocuklarını da babaları Erdinç Bey'e bıraktı. Hafta sonunu çocuklarıyla geçiren Erdinç Bey'in keyfi oldukça yerindeydi.

YENİ CİCİLERİ İÇİN
ÖZEL DAVET VERDİ
Geçen hafta Bodrum'da moda tutkunlarını buluşturan bir davet oldu. Ayakkabı ve çanta markasıyla dünyada ses getiren Serena Uziyel, koleksiyonunu, Bodrum Boho Otel'deki Boho Midnight adlı mağazada düzenlendiği davetle tanıttı. Davete, Serena Uziyel ile Daniela İpekel ev sahipliği yaptı. Uziyel, yeni ayakkabı ve çanta tasarımlarını tanıttıktan sonra, otelin Aman da Bravo adlı restoranında özel konseptli hazırlanan yemeğe geçildi.

ÜÇ
KUŞAK BİR ARADA
Los Angeles'ın yeni emlak kralı Adnan Şen, eşi Begüm Hanım ve oğlu Can ile 10 Haziran'da İstanbul'a gelmişti. Ayaklarının tozuyla tatil için Dubrovnik'e giden Şen Ailesi, ardından Çeşme'de tatile devam etmişti. Şen'lerin tatil için son durağı ise Bodrum oldu. Adnan Bey, tatilin yanı sıra Bodrum'da babası Ali Şen ile de hasret gideriyor. Sık sık babasını ziyarete giden Adnan Bey, önceki gün babası ve oğlu Can ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı, altına da 'Üç jenerasyon' yazdı. Begüm- Adnan Şen ve çocukları Can, ay sonuna doğru Los Angeles'a geri dönecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA