Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Saç sorununu kökünden çözecek!

Son dönemlerin gözde oyuncusu Kerem Bürsin'in saçları, ünlü ünsüz herkesin çenesini yoruyor! Hatta; bir TV programında yakışıklı oyuncunun saçlarının peruk olup olmadığı dahi tartışılmıştı! Yıllardır medyanın gündeminde olan "Kerem Bürsin'in saçları döküldü, dökülüyor" gibi haber ve yorumlar sonunda sona erecek galiba. Çünkü ünlü oyuncunun, herkesin diline düşen bu soruna kesin bir çözüm bulmak için 4. Levent'teki bir saç ekim merkezine gittiğini öğrendim. Geçtiğimiz günlerde saç ektirmeye giden bir arkadaşım, Kerem Bürsin'i orada görmüş. Artık görüşmeye mi gitti yoksa saç ektirdi de kontrole mi gitti bilmiyorum ama bu yola girdiği kesin. Yakında yakışıklı oyuncuyu daha gür bir saçla görürseniz şaşırmayın. Saç ektiren ünlüler kervanına katılacak olan Kerem Bürsin, umarım istediği sonucu alır.

33 yaşındaki Kerem Bürsin, bu yaşta kel kalmak istemediği için şimdiden önlem almaya karar vermiş olmalı ki, saç ekim merkezinin yolunu tutmuş. Bakalım sonuç nasıl olacak? Farkı yakında ekranda görürüz.


TEK EKSİK BÜYÜK TORUNDU
Cemiyet hayatının sevilen ismi, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın eşi Emine Özilhan, yeni yaşına girdi. Covid-19 nedeniyle dostlarıyla kutlama yapmayan Emine Hanım, yeni yaşına aile arasında yedikleri bir yemekle girdi. Emine Hanım'ın doğum günü kutlamasına büyük kızı ve damadı Türkan-Ziya Tacir, oğlu ve gelini İzzet- Yasemin Özilhan, küçük kızı ve damadı İpek-Onur Özkan, torunları Emine-Ela Özilhan ve Lal Özkan katıldı. Kutlamada tek eksik isim, dedesi Tuncay Özilhan'ın adını taşıyan kızı Türkan Tacir'den olan torunuydu.

KANSERİ YENDİ
Çok genç yaşta eşi Ali Eymen Topbaş'ı (1991) kaybeden sosyetenin sevilen isimlerinden Füsun Topbaş ile ilgili kötü bir haber duymuş, ancak paylaşmak istememiştim. Ancak müjdeli haber gelince hemen yazmak istedim. Füsun Hanım'a bir süre önce maalesef lenf kanseri teşhisi konmuştu. Uzun süredir tedavi gören, kemoterapi nedeniyle saçları dökülen ve perukla dolaşan Füsun Hanım, uzun süren mücadelesinden zaferle çıkmayı başarmış. Müjdeli haberi alan Füsun Hanım'ın da yakınlarının da mutluluktan havalara uçtuğunu duydum. Ben de Füsun Hanım'a geçmiş olsun diyorum.


EX EŞE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ
TURYİD Başkanı ve Frankie'nin patronu Kaya Demirer ile 7 Catering'in ortağı İrem Güreli iki yıl evli kalmış, 2011'de boşanmıştı. 2013'te ikinci kez nikah masasına oturan çift, dikiş tutturamayıp geçen yıl Aralık'ta yine boşanmıştı. Yalnız, 5 yaşında bir kızları olan çifti çok takdir ediyorum. Çünkü çoğu boşanan çiftin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı günümüzde, onlar ilişkilerini medeni bir şekilde sürdürmeyi başarıyor. Kaya Bey, önceki gün 7 Catering'in Bebek'te açtığı yeni şubelerine hayırlı olsun ziyaretine gitti. Eski eşi İrem Hanım ve ortağı Ebru Erberdi'ye başarı dileyen Kaya Bey'i takdir ettim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA