Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kardeşleri bebek heyecanı sardı!

Demet Akbağ'ın kardeşi, yemek kitabı yazarı ve TV programcısı Sedef İybar anneanne oluyor. Sedef Hanım'a ilk torun mutluluğunu yaşatacak olan kızı Ülker Gürün Çelikin altı aylık hamile. Sedef Hanım'ın Şükrü Gürün'den olan kızı Ülker Hanım, Kanada'da öğrenim görürken tanıştığı Mert Çelikin ile Haziran 2015'te, Koç Müzesi'nde yapılan görkemli bir düğünle hayatını birleştirmişti.

Meğer evlenip Dublin'e yerleşen Öykü Hanım'dan bir süre önce müjdeli haber gelmiş de, haberimiz olmamış. Pandemide bebek yapmaya karar veren Çelikin çiftinin kızları olacakmış. Bu arada Demet Akbağ'ın; oğlu Ali Çika'dan ayırmadığı ve kendi kızı gibi gördüğü yeğeninin hamile olduğu haberini aldığında mutluluktan havalara uçtuğunu duydum. Sedef İybar, anneanne olacağı günü iple çekerken Demet Hanım da heyecanla büyük teyze olacağı günü bekliyormuş. Umarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar.

ÇITAYI ÇOK YÜKSEĞE KOYDU!
İlişkilerini resmiyete dökmeye bayılan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, nihayet Antakyalı Ozan Baran'la yaptığı üçüncü evliliğinde mutluluğu yakaladı. Jestleriyle eşinin ayağını yerden kestiği konuşulan Ozan Bey, Süreyya Hanım'ın 36. doğum gününde ise çıtayı iyice yükseltti! Serdar Ortaç'a, 'Süreyya' adında bir şarkı yazdırdı. Bununla da yetinmeyip; eşinin ve kendisinin görüntülerinden oluşan bir klip çektirdi. Evet; yanlış okumadanız… Süreyya Hanım'ın, Kemal Başbuğ'un yönetmenliğini yaptığı klibi izlediğinde gözyaşlarına hakim olamadığına şüphem yok. Çıtayı çok yükseğe koyan Ozan Baran, hemcinslerini çok kızdıracak!!!

BİR RESSAMA GÖNÜL VERDİ

Mimar Moris Kohen ile Merve Kotil, 8,5 yıllık evliliklerinde ikinci buhranı atlatamayıp geçen yıl anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ayrılığın ardından aşk orucunu ilk bozan; Güzide Duran ve Hande Yener ile yaşadığı aşklarla bir dönem adından çok söz ettiren Moris Kohen oldu. Moris Bey'in gönlünün yeni sultanı, renkli ve güzel kadın portreleriyle tanıdığımız ressam Sedef Gali. Çiçeği burnunda aşıkları, birkaç ay önce Dalaman Havalimanı'nda görmüş, hemen sevgili yakıştırması yapmak istememiştim. Ancak öğrendim ki, artık birbirlerini tanıma aşamasını geçip, ilişkinin adını koymuşlar. Umarım hep mutlu olurlar.

UMUTSUZLUĞA KAPILMIYORLAR

Kafeler bugünlerde sadece paket servis veya al-götür hizmeti verse de çoğu kafe işletmecisi bugünlerin de geçeceğini biliyor ve 2021 için planlar yapıyor. Örneğin Beşiktaş Akaretler'in dikkat çeken kafelerinden biri olan Espresso Mafia, yeni yıla yeni mönüyle girecek. Özel karışımlarla hazırladıkları farklı aromadaki kahvelerine yepyeni karışımlar ekleyerek mönüsünü daha da zenginleştirecek. Mekanın sahibi Birkan ve Bircan Çelik kardeşlerin, kendilerine özgü kahveleri kahve tutkunlarının dilinden düşmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA