Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evini Herkül heykeli süslüyor

Seda Sayan'ın, oğlu Oğulcan Engin ile birbirlerine çok yakıştıklarını söylediği, Instagram'daki her fotoğrafına mavi boncuk koyduğu müstakbel gelini Ezgi Eyüboğlu çağdaş sanat tutkunu çıktı. Ünlü oyuncunun Instagram hebasından paylaştığı bir fotoğraf dikkatimi çekti. Evinde çekilen fotoğrafın arka planında, bir çağdaş sanat eseri yer alıyordu. Eser, yeni nesil sanatçılar arasında öne çıkan bir isim olan ve Herkül'ü yorumladığı heykelleriyle adından sıkça söz ettiren Emre Yusufi'nin imzasını taşıyor. Ünlü heykeltıraşın boks yapan Herkül eserini alıp evine koyması Ezgi Eyüboğlu'nun çağdaş sanat tutkunu olduğunu ve oyuncu büyükleri Tuba Ünsal, Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin yolundan gidip kazandıklarını sanata yatırdığını gösteriyor. Evinde başka hangi sanatçıların, ne gibi eserleri var merak ettim doğrusu.

Köprü trafiğine çözüm buldu!

600 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin 57'nci zengini olan Yalçın Sabancı'nın büyük gelini Pınar Hanım, köprü trafiğine çözüm bulmuş; deniz yolunu kullanıyor! Eşi İlhan Bey ile Beylerbeyi'nde yalıda oturan Pınar Hanım, pandemi döneminde evden çok çıkmamaya özen gösteriyor. Çıktığında da İstanbul trafiğine takılmamak için deniz yolunu kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde işleri için Avrupa yakasına geçmesi gereken Pınar Hanım, yine deniz yolunu kullanıp teknesi ile Bebek'e geldi. Kendisini bekleyen aracına binip semtten ayrıldı. Birkaç saat sonra gelip yine teknesine binerek evine döndü.

Sevgilisi çok hızlı çıktı

2018 Türkiye 2. Güzeli Tara de Vries ile ralli pilotu Hasan Tansu'nun mutlu beraberliğini ilk bu köşede okumuştunuz. Öğrendim ki; anneleri de arkadaş olan çiftin bir yıllık ilişkisi maalesef tarih olmuş! Bu arada pistlerin tozunu attıran, birçok yarışta derecesi olan Hasan Tansu, aşk hayatında da hızlı çıktı; arayı çok açmadan yeni bir aşka yelken açtı! Hasan'ın yeni kız arkadaşı da bildik bir isim: Merhum Şarık Tara'nın torunu, Leyla Tara Suyabatmaz'ın ilk eşi Serdar Angın'dan olan kızı Aslı Angın. Tara ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından silen Hasan, önceki gün Aslı ile çekilmiş ilk fotoğrafını paylaştı.

Çocukları için bir aradalar

Tüm Türkiye'nin boşanacaklarını bu köşeden öğrendiği güzel sunucu Gül Gölge ile usta televizyoncu Murat Saygı'nın, 11 yıllık evliliği Şubat 2018'de tek celsede bitmişti. Boşanmanın ardından karşılaştığım Gül Gölge, "Bundan sonra bilinçli birer anne baba ve iki dost olarak yollarımıza devam edeceğiz" demişti. Gerçekten de, çoğu boşanan çiftin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı günümüzde, onlar dost kalmayı başardı. Gül Gölge ve Murat Saygı, oğulları Emir ve Ali'yi sömestir tatili için Kartalkaya'ya götürdü. Bir arada tatil yapabilen ex çiftin dostlukları umarım hep baki kalır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA