Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Her şey dahil tatilde butik otel samimiyeti olur mu?

İki gün tatili olan şehir insanlarının tek derdi; bavulunu kaptığı gibi hayalindeki tatil merkezine ışınlanmakmış. Şehrin ağırlığını üstümüzden atmak için bulunmaz fırsat ne de olsa... 19 Mayıs'ta da öyle oldu; ben de sürünün peşine takıldığım gibi kendimi Kemer'deki Maxx Royal'de buldum. Bugüne kadar Antalya otelciliği ve tatil anlayışı, çok benlik değildi. Her şey dahil sisteminin ucuzladığını, hatta o tatilci kalabalığının bana ekstra yorgunluk katacağını düşünürdüm. Bu sefer öyle olmadı, neden mi? Otelcilikte de fark yaratmanın formülleri varmış meğer... Butik otel samimiyetini, nasıl grand otelde verebilirler. Nasıl her anımızı eğlenceli kılabilirler hemen anlatayım...
1- Otele adım attığınız anda kendinizi akıllı bir uygulamanın içinde buluyorsunuz. Kurulan Whatsapp grubunda size tahsis edilen asistanlarla bire bir yazışarak iletişime geçebiliyorsunuz. Canınız ne çekerse çeksin, isteklerinizi Whatsapp üzerinden rahatlıkta sıralayabiliyorsunuz. Bu cin fikri sevdim; akıllı telefonlarımızı elimizden düşürmediğimiz için uygulama kusursuz işliyor.
2- İtiraf edin ki; tatil anlarımızı paylaşmak ve sosyal medyadaki takipçilerimizi kıskandırmak en büyük hedefimiz... Oteldekiler de bunu düşünerek bir Instaguide tasarlamışlar. Otelin belli noktalarında en iyi fotoğraf çekilebilecek yerleri belirleyip 'En iyi ışık, en iyi manzara ve fon burada' demişler. Denedim; fotoğraflarda filtreye gerek kalmadı, ışık sorunu yaşamadım ve binlerce beğeni aldım!
3- Laguna villalarının terasından havuza direkt balıklama atlayabilirsiniz! Kalabalıktan hoşlanmıyorsanız ve kafamı dinleyeceğim diyorsanız, oteldeki dört restorandan birinden odanıza yemek siparişi verebilirsiniz. Bu villalardan dışarı çıkmadan muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz. Azure Türk, Azure İalyan, Azure Balık ve benim favorim Bronze Steakhouse; etleri ile adeta şov yapıyor.
4- Otelin eğlence programı da ilgi çekiciydi. Happy hour'dan başlayarak gecenin geç saatlerine kadar eğlenebiliyorsunuz. Tatilimin bir gecesinde, gazetemizin yazarlarından Ayşe Özyılmazel'in DJ Funky C ile sergilediği performansı izledik. Ayşe'yi İstanbul dışında ilk defa seyrettim. Çok heyecanlı olsa da, doğallığıyla tüm izleyenlerden tam puan aldı. Bu arada Ayşe'yi izleyenler arasında; Harun Tan ve ailesi, Mine Kalpakçıoğl u ve erkek arkadaşı, Mehmet-Pervin Ersoy ve İstanbul sosyetesinden birçok isim vardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA