Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bodrum’daki son iki günümde neler oldu?

Bu yaz benim için Bodrum sezonu sona erdi. Önümüzdeki yaza görüşürüz... Peki geçtiğimiz hafta sonu Bodrum'da neler oldu?
REMOS'TAN KISKANDIRAN KONSER: Hafta sonu iki gece üst üste Anjelique'deki Antonis Remos konserlerine gittim. Meğer sözlerini bilmeden, anlamadan, kafadan uydurup şarkı söyleyerek de eğlenebiliyormuşuz. İzleyiciler arasında Yunanca bilmediği halde aksan yapanlara bile denk geldim! İki gece üst üste locaları ful'leyen Remos'u, her locada cemiyet hayatının tanınmış isimleri izledi. Bir yanımda Pınar Altuğ'un doğum günü kutlaması vardı, diğer yanımda ise Hande Yener oğlu Çağın ile eğleniyordu. Hande ile Remos, bir şarkıda düet yapsaydı, daha da kıyak olurdu.
DÜĞÜN BASTIM!: Bodrum'da geçtiğimiz hafta sonu beş düğün vardı. Maçakızı ve Flamm'da yüzlerce genç, sabahın ilk ışıklarına kadar düğün kutlaması yapıyordu. Ben de hiç tanımadığım bir çiftin düğününü bastım! Neyse ki davetsiz misafire karşı inanılmaz sıcak ve samimilerdi. Unutmadan, gecenin çifti Duygu-Kerem Şen'e mutluluklar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA