Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ramazan’a bir kala!

Ramazan'a özel tarifler, iftarlık mönüler, restoranlar, sahur adresleri ve benzeri bilgiler gazete eklerinde yerini almaya başladı. Bunların arasında en çok şu başlık ilgimi çekti:
Ramazan detoksu. Ramazan'da akla gelen ilk şey besin detoksu olabilir ama benim için insan detoksu. Peki Ramazan ayı benim hayatıma neler katacak?

VÜCUDUMUZ ARINACAK
Mesleği mekan işletmeciliği olan bir insan için dinlenme zamanı; müziğin sesini kısıp kendini dinleyip bir ay içkiden, kontrolsüz yemekten uzak kalacağı bir dönem. Vücudumuz doğru besin ve içeceklerle bir ay boyunca temizlenip arınacak.
Tempolu şehir hayatı bir nebze yavaşlayacak; en azından gitmek zorunda olduğumuz davetler, kutlamalar, partiler bu ay olabildiğince az olacak. Bu nedenle evde, kendimizle, ailemizle daha çok vakit geçirebileceğiz.
Ramazan, maneviyatımıza hizmet ettiğimiz bir ay olacak; dua edeceğiz, meditasyon yapıp beden sağlığımızla beraber ruh sağlığımızı da güçlendireceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA