Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Vahşi ormanın kalbinde eğlence

Uzun zamandır gece hayatında ufak tefek mekanlar ve yemekli canlı müzik mekanları ön plandaydı. Neyse ki şimdi şehre yeni bir soluk getiren bir mekan var: Jungle 8. İsminden de anlaşılacağı gibi; Jungle 8, vahşi orman konseptiyle tasarlanmış, İstanbul'da uzun zamandır denenmeyen tematik bir gece kulübü.
Dekorasyonu dudak uçuklatan cinsten...
Eskiden Billionaire'in bulunduğu yere açılan mekan, çok yeni olmasına rağmen ünlü müdavimleri oluşmaya başlamış bile. Son olarak Hadise, bu mekanda doğum gününü kutladı. 31 Ekim Salı akşamı ise DJ Abdullah İnal'ın müzikleri ile Cadılar Bayramı kutlanacak.
Mekanın sözcülerinden Çağla Gürsoy şöyle diyor: "Yan masanızda telefonuyla konuşan takım elbiseli beyefendinin kafası birden bire at kafasına dönüşürse veya sağ tarafınızdaki hanımefendi aniden merdivenlerden yuvarlanırsa sakın panik yapmayın." Anlaşılan o ki; bol sürprizli bir gece kulübü burası. Bakalım İstanbul gece hayatına nasıl bir renk katacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA