Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kristen Stewart ve egosu!

Her yerin ve her işin bir adabı var. 'Ne oldu da atarlanıyorsun Mert?' diyeceksiniz. Bir hafta boyunca Cannes'da her yerde Kristen Stewart karşımıza çıktı. Özellikle konakladığı Carlton Hotel'in restoranında öğle yemeklerinde kendisine sık sık rastladık. Fotoğraf çektirmiyor, sempatik bir tavırla geri de çevirmiyor. İtici ve soğuk! Son olarak da Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında topuklu ayakkabılarını eline alıp koşar adım yürümüş. Kırmızı halının da bir adabı var! Time'da yazan haberde; bunu protesto amaçlı yaptığı, 'Seksist bir yaklaşımla kadınları bu giyim kuşama kimse zorlayamaz' demek istediği iddia ediliyor.
Ancak bu işler tüm ödül törenlerinde, özel gecelerde, kutlamalarda böyle.
71 yıldır devam eden bir geleneği bozmak bence yanlış. Hadi diyelim kadınlar memnuniyetsiz, peki ya erkekler? Onlar da törene daracık, boğazlarını sıkan smokinlerle katılıyorlar. Onlar da ayaklansın, buraların tüm havası ve şıklığı bozulsun mu? Yok artık!
Unutmadan; festival süresince burada olan ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile bir akşam sohbet ettik. Yeni projeleri, hazırladıkları dizileri hakkında konuştuk. İkilinin işlerini sevenlere müjdem var; yine sıkı bir iş geliyor, benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA