Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gece gezmek out spor yapıp sağlıklı beslenmek in

Trend avcısı yazarınız olarak Dailymail'de çıkan bir yazıyı paylaşmak istiyorum. Birçoğumuz için zor olabilir ama kısa bir mola vermek isteyenlere ideal. Okuduğum yazıya göre; artık sert bir şekilde partileme dönemi bitmiş. Gece gezmeyi seven sevgili değil, spor yapan, sağlıklı beslenen sevgili seçme dönemindeyiz. Artık barda bir şeyler içip sosyalleşmek out oldu. Masaya en son gelmeniz ve 'Pardon tatlım, yarın sabah sporum var' deyip mekanı en erken terk etmeniz gerekiyor. Masadaki sohbette de bol bol sağlıklı yaşantınızdan bahsetmelisiniz. Bunu ben değil, trend sever yazarlarımız, Hollywood ünlülerinin yaşam koçları söylüyor. Detayları okumak isterseniz hemen Google'layın. Dediğim gibi; bir süre trendy görünmek için uygulayabilirsiniz.

Mikrodalga ilişkiler
Bir arkadaşımla telefonda konuşuyoruz, başından geçen bir ilişkiden bahsediyor. Takıldığı adam tanışmanın ilk günlerinde ona evlilik vâdedince hayaller kurmaya başlamış. "Çok inandım, o kadar samimiydi ki, yarın nikah masasına oturacağımızı sandım" diyor. Eee sonra? Birkaç hafta içinde her şey tersine dönmüş, adam buz kesmiş, aramamaya, sormamaya başlamış. Nerede o ilişkinin başındaki aşk dolu bakışlar? Yok. Etrafında buna benzer birçok ilişki de yaşanıyormuş. Neyse efendim, bu durum her an sizin de başınıza gelebilir. Bu ilişki durumuna da isim takmışlar; mikrodalga ilişkiler, yani çabuk ısınan ama çabuk soğuyan. Hayırlı olsun hepimize.

Kitap, aksesuar olur mu?
Hadid kardeşlerin başlattığı bir trendden bahsedeceğim. Gigi ve Bella, eş zamanlı olarak ellerinde kitapla görünmüş. 'Kültürlüyüm bebeğim' diye avaz avaz bağırıyorlar. Özellikle Bella'nın fotoğrafını yakınlaştırınca elindeki Stephen King romanı dikkat çekiyor. Ardından bu fotoğraflar sosyal medyada 2019'un yeni aksesuar trendi olarak paylaşılmış. Bunu okuyan Instagram güzelleri de hemen benzer paylaşımlar yapmışlar. Konu oldukça tepki çekmiş, özellikle Twitter'da binlerce yorum yapılmış 'Kitaplara nasıl aksesuar dersiniz?' diye. Gerçek okur kitlesinin bu tepkisine hak veriyorum ancak bu bizim topraklarımızda da uzun süre böyleydi. Özellikle yaz gelince okunmayan, birkaç satırına göz gezdirilen kitaplarla plaja inilirdi. Bu yaz da öyle olacak.

Yeni bir eğlence ritüeli
'Artık içip dağıtmıyoruz' diyorum ama bu dans edip müzik dinlememize de engel değil tabii ki. Şu sıralar en çok kovalanan etkinlik 4-9 Haziran tarihleri arasında Thassos Adası'nda düzenlenecek olan Island Groove Festivali. Elektronik müzik performanslarının düzenleneceği La Scala Plajı, geçtiğimiz yıl çok dikkat çekmişti. Bu sene de aynı ritüelin bir parçası olmak isterseniz, hemen inceleyin derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA