Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Vırüsten korkup Paris biletlerini yaktılar

Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgını nedeniyle cemiyet hayatının gezginleri tatil planlarını erteledi. Bu haftanın en çok konuşulan etkinliği Paris Moda Haftası. Ancak kiminle konuşsam Paris'e gitmekten vazgeçmiş, biletlerini, otellerini yakmış. St. Moritz'e kayağa gitme planı yapanlar da "Bir süre İstanbul'dan adım atmam, hatta evden dışarı bile çıkmam" diyerek bu kararlarını askıya almışlar. Ama ben koronavirüse başkaldırdım, Paris Moda Haftası'na gidiyorum, beni takipte kalın.

MASKE SORUNU
Bu arada salgından en çok maske üreticileri kârlı çıktı. Ancak bu konuda bir muamma var. Herkes 'Virüsten korunmak için nasıl bir maske takmalıyız?' diye soruyor. Bu konuda bilirkişiler özellikle havalimanlarında önlem olarak takılması için 3M maskeleri öneriyor. Bu maskelerden almak için 290 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Eczanelerde bulamazsanız, online sipariş verebilirsiniz.

İlişkide yaş farkı önemli mi?
Geçtiğimiz günlerde ünlü bir kız arkadaşımla laflıyoruz. Uzun zamandır kimseyle flört etmezken yeni bir ilişkiye yelken açmış. Ancak görüştüğü kişinin yaşından emin değilmiş. Sonunda yakın çevresinden sevgilisinin kendisinden beş yaş küçük olduğunu öğrenip ipleri koparmış. Şimdi sorum size; böyle bir durumda ilişkiyi bitirir misiniz, yoksa önemsemeden akışta mı kalırsınız? Ben sanırım bu kadar sert bir karar almazdım.

Bomonti'den mekan tavsiyesi
Bir markanın tanıtımı sebebiyle The House Residence'ın alt katında yer alan Wu'ya gittim. Bomonti'de açılan yerleri ve semtin yükselişini geçtiğimiz günlerde köşeme de konu etmiştim. Ancak bu kadar şık bir yerle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim. Dinamik ve genç bir mekan olan Wu'ya gidenler özellikle hafta sonları kopuyormuş, değişiklik arayanlara tavsiye ederim.

Karaoke geceleri döndü
Hatırlarsanız bir dönem pazarları karaoke geceleri olurdu, koşarak giderdik. Şimdi de Bebeköy Fuzuli'de çarşambaları karaoke geceleri başlamış. Bir zamanların popüler eğlence biçimi yine gündeme geldiyse, sesine güvenenleri sahneye alabiliriz. Bakalım akım hangi mekanları etkisi altına alacak?

Sahneye çıkmayan FB'li şarkıcı
İstanbul gece hayatında bazı mekanlar futbol takımlarıyla özdeşleşmiştir. Geçmiş yıllarda Reina'da Galatasaray, Etiler Şamdan'da ise Fenerbahçe galibiyetleri kutlanırdı. Şimdi de benzerleri yapılıyor. Ancak geçen pazar oynanan, FB'nin yenildiği derbi sonrası bazı mekanlar kapanmış, hatta FB'li bir şarkıcı o gece sahneye çıkmamış. Nasıl bir kafa anlamadım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA