Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘Doğum günümde bana silikon alın’

Hediye trendleri de şekil değiştiriyor. Oyuncu bir arkadaşımla laflarken, "Bu sene doğum günü hediyem belli, boşuna düşünmeyin" dedi. Biz 'Acaba ne marka ayakkabı veya çanta isteyecek?' diye düşünürken, "Silikonlarımı değiştireceğim, toplanıp bana silikon alın" dedi. Bir önceki yıl da burun ameliyatını yaptıran oyuncu, estetiklerini imece usulü yaptırmaktan büyük keyif alıyor. Düşününce o kadar mantıklı geldi ki. Güzellikle ve kusursuz görünmekle kafayı bozduğumuz şu günlerde ben de doğum günümde benzer isteklerde bulunabilirim. Toplanıp bana bir liposuction, gıdı toparlama alın lütfen.

Profesyonel köpek gezdirme hizmeti
Havalar soğuk. Köpeğinizi gezdirmeye çıkartmak istemiyorsunuz ya da koronavirüs korkusundan sokağa adım atamıyorsunuz. O zaman köpeğinizi dog walker'lara teslim edebilirsiniz. Gazetemizin yazarlarından Pelin Kaya ufak bir araştırma yapmış, köpekleri 40-60 lira arasında gezdiriyorlarmış. Ayda bin 500 lira fiyat isteyen köpek gezdiriciler, köpeğinizi günde iki sefer dışarı çıkarıyor. Bu, Nişantaşı'nda Ruslar'ın domine ettiği bir meslek olmuş, benden söylemesi...

Emlakçılar da trende uydu
Sektörel değişimlere, hele ki trendlere ayak uydurmaya varım. Son zamanlarda emlak piyasasında çalışanlar, satılığa/ kiralığa çıkardığı evleri, villaları 10 dakikalık videolar çekerek tanıtıyorlar. Pazarlamaya çalıştıkları gayrimenkulün segmentine uygun çekimler oluyor. Lüks bir villa satıştaysa, emlakçı beyefendi lüks otomobili ile evin önüne yanaşıp büyük bir havayla tanıtıyor evi. Eğer satışta olan ofisse, üzerine iş adamı kıyafeti geçirip beyaz yakalılara uygun bir tavırda tanıtımını yapıyor. Yani her eve farklı senaryo yazılıyor. Youtube'da gezinirken karşıma çıkan bu vlog'ları takibe alın derim.

Spor salonlarında alınan korona önlemi
Ünlü model Naomi Campbell'ın uçağa binerken oturacağı koltuğu dezenfektanlarla sildiği videoyu görmüşsünüzdür. Üstüne bir de spor salonunda eline taktığı koruyucu eldiven ve maske, kapalı ve kalabalık alanlarda aldığı önlemi gözler önüne serdi. Peki ya bizde durum ne? Şimdilik dezenfektan kullanımı spor salonlarında çoğalmış ancak grip korkusu o kadar artmış durumda ki, duyduğuma göre spor salonlarına gidenlerin sayısı da hayli azalmış. Evde Youtube üzerinden spor videoları açıp hareket etmek birçok sportmenin tercihi durumda. Hadi kurtulalım şu koronadan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA