Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Çapkınlık hattı şoför bey de

Geçtiğimiz günlerde iş dünyasından hatırı sayılır bir beyefendinin yaptığı bir itirafa, yan masadan kulak misafiri oldum. Kendisi yakın erkek arkadaşlarına matah bir durummuş gibi çapkınlık konularıyla ilgili akıl veriyordu: "Siz de ikinci bir telefon ve hat alın, onu da şoförünüze teslim edin. Ağzı sıkı ve güvenilir bir çalışan olsun tabii. Zaten tüm sırlarınıza vakıf oluyorlar ne de olsa." Yani o hat üzerinden tüm çapkınlıklar yapılacak, kimsenin de ruhu duymayacak. Bu satırları okuduktan sonra bakalım gizemli hayatlarına nasıl bir formül bulacaklar?



En çok dikkatimi çekenler

■ Hangi masaya otursam aynı cümle: "Çember daraldı, artık korona burnumuzun ucunda, ya virüs kaptıysak? Hemen bir antikor testi yaptıralım."
■ Bahçeli ev arayışında olanların sayısı gün be gün artıyor. Bunu fırsat bilen emlakçılar da bu daireleri kat be kat üstüne kiralayıp satıyorlar.
■ Mekanların çoğu kış aylarında da bahçe ve teraslarında hizmet verecek. Kapalı alanda oturmak istemeyen müşteriler, aynı alışkanlıklarına kışın da devam edecek.



Brasserie savaşları başladı

Bugüne kadar Nişantaşı'nın en gözde mekanı olan Beymen Brasserie'nin tahtı sallanıyor. Çünkü tam karşısına Gizia Brasserie açıldı. Ayaküstü uğradığım gün, cemiyet hayatının tanınmış isimleri mekanı doldurmuştu. Bu arada Gizia'cılar, rakiplerinden en iyi personeli almışlar. Menüleri de oldukça iddialı. Pizzası çok tercih ediliyor. Bakalım bu yenilik ve tatlı rekabet sonrası ne gibi gelişmeler olacak?



İlginç bir fikir!

Son günlerde Nişantaşı'nda bir mekan dikkatimi çekti. Daily isimli yer henüz inşaat aşamasında. Anlaşılan iyi müzik çalan, lezzetli kahveleri olan bir mekan olacak. Önüne asılı olan brandanın üzerinde QR kodu koymuşlar ve 'Mekan açılana kadar playlistimizi dinleyin' demişler. Ben de durup hemen kodu okuttum ve Spotify üzerinden mekanın müzik listesini takibe aldım. Çok yaratıcı bir fikir. Bravo! Daha şimdiden sürprizlerini merak ettim. Mekanın adı da aklıma kazındı. Heyecanla bekliyorum.



Egoya gel, egoya!

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir mekan açılışına bir Instagram fenomeni de katıldı. Mekanda ise dijital dünyaya hakim olmayan entelektüel bir topluluk vardı. Kendine yer edinmeye çalışan Insta ünlümüz gereken ilgiyi göremeyince oradakilere yüksek bir sesle "Benim 1 milyon takipçim var, farkında mısınız?" diye seslendi. Mekandakiler ise şaşkın saşkın suratına baktı. Ego işlerinin geldiği nokta beni korkutuyor sevgili okurum. Bakalım daha neler duyacağız?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA